INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MILSAMI ORHEI 2-0

FCSB - MILSAMI ORHEI 2-0 // VIDEO Mihai Stoichiță, la GSP Live: „Pentru cei din Moldova, probabil că tot FCSB este Steaua”

Mihai Stoichiță
Mihai Stoichiță

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 02:10

Mihai Stoichiță (65 de ani), directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a analizat, într-o intervenție avută la GSP Live, victoria FCSB-ului cu Milsai Orhei, 2-0, în meciul din turul I al preliminariilor Europa League.

„A fost un meci mediu în prima repriză, mai bun în a doua, cu mai multe faze de atac. N-a fost un meci jucat la cea mai mare intensitate. Oricum, FCSB e calificată, din punctul meu de vedere. N-a forțat prea mult, iar asta a fost istoria meciului. Cei de la FCSB își pregătesc deja meciul din următorul tur”, a declarat Stoichiță, la GSP Live

„Pentru români, ar fi fost o tragedie să piardă cu o echipă din Republica Moldova. Steaua are foarte mulți susțintări în Moldova. Nu știu cum recepționează acolo schimbarea asta de nume, dar pentru ei probabil că tot FCSB este Steaua”
Mihai Stoichiță, director tehnic FRF

„Alashkert e la același nivel cu Milsami”

Stoichiță, un desăvârșit cunoscător al fotbalului din Armenia, a vorbit și despre Alashkert, adversara pe care FCSB o va întâlni cel mai probabil în turul următor.

„Alashkert cred că e la același nivel cu Milsami, poate armenii sunt chiar mai puțin discplinați decât moldovenii, ar putea fi un adversar mai facil. Când eram un în Armenia, Alashkert nici nu era, au apărut alte forțe între timp”.

Vezi și:

Cornel Dinu: „A fost un meci între diletanți și amatori”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
0kay
0kay  •  12 Iulie 2019, 11:12

da poate ca aia din moldova te receptioneaza drept prost . sau sluga ciobanului .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează