INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MLADA BOLESLAV 0-0

FCSB - MLADA BOLESLAV 0-0 // Dan Petrescu, declarații misterioase despre colaborarea Mircea Lucescu - FCSB: „Poate e în discuții! Nu poate fără fotbal”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 20:14

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR, a comentat gestul lui Mircea Lucescu de a merge la meciul FCSB - Mlada și a-i încuraja pe steliști în vestiar, înainte de partidă.

  • TURUL 3 PRELIMINAR LIGA EUROPA > MLADA - FCSB (în tur 0-0) > JOI, 20:00, PRO TV, LIVETEXT GSP.RO

"N-am înțeles nici eu de ce a făcut asta. Poate e în discuții, cine știe. Eu știu doar că Mircea Lucescu nu poate fără fotbal. Sunt și eu cu fotbalul, dar parcă nici chiar așa! 

Mai rău ca Lucescu nu cred că sunt. Nu-l vedeți?! El merge la toate meciurile! În fotbalul românesc ar fi aur dacă ar antrena Mircea Lucescu", a spus Dan Petrescu.

VEZI ȘI:

Din dragoste și din plăcere! Gigi Becali a dat detalii despre colaborarea cu Mircea Lucescu: „Sigur o va face”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
lionking100
lionking100  •  10 August 2019, 09:21
Postat de Pompiliu Bota pe 09 August 2019, 23:23

Numele Lucescu inseamna 3 ghete de aur luate cu japca (Camataru, Mateut, Camataru), sfidarea genialilor stelisti Laca, Belo, Majaru, Dukadam..., ratarea calificarii la Mondialele din 86, ura si invidia fata de ,,norocosii,, stelisti Jenei, Iordanescu, Piturca, 0 - 7 la Munchen (cand l-a coplesit ,,ghinionul,, si l-au furat arbitrii) so on !

dar tu tot nu ai recuperat sigla stelei,domnul avocat.

spritz123
spritz123  •  10 August 2019, 01:13

il *** vrea ***...dar nu stie care din ele...cat despre vizita la jiurjiu...eroare de Jps.."dupa traducerea dumnealui"...in loc sa o ia spre "N" la Saftica...a "cotit-o" in sud , spre jiurjiu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 August 2019, 23:43

Va urma Lovitura Fulgeratoare !!! LUcescu va cumpara FCSB care e de fapt Steaua !!! UN dinamovist care va avea suprematia peste cohortele de stelisti ! Asta inseamna sa fii Sultan !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează