INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MLADA BOLESLAV 0-0

FCSB - MLADA BOLESLAV 0-0 // Florin Tănase îi ia apărarea lui Gigi Becali: „A băgat destui bani și nu merită asta” » Ce le-a spus Mircea Lucescu steliștilor în vestiar

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 23:58

FCSB a remizat cu Mlada Boleslav, scor 0-0, în cadrul primei manșe a turului III preliminar din Europa League, iar jucătorii roș-albaștri sunt încrezători că se pot califica în runda următoare.

  • Returul se joacă joi, 15 august, de la ora 20:00.  
  • Învingătoarea acestei duble manșe va juca împotriva câștigătoarei dintre Ventspils și Guimaraes (0-3 în tur).

Vezi AICI detalii despre meci!

Suporterii FCSB-ului prezenți la Giurgiu au scandat împotriva conducerii roș-albaștrilor, cei vizați fiind patronul Gigi Becali și fostul director sportiv Mihai Stoica. Jucătorii au auzit aceste scandări, iar Florin Tănase (24 de ani) a ținut să îi ia apărarea patronului. 

„Ce au strigat pe parcurs nu a fost pe placul nostru, pentru că ei trebuie să vină să ne încurajeze. Domnul Becali a băgat destui bani și nu cred că merită asta. Mihai Stoica era omul care făcea legătura între echipă și patron, era lângă noi. Normal că am vrea să se întoarcă”, a spus Florin Tănase, la PRO X. 

Căpitanul FCSB-ului asigură că echipa condusă de către Vergil Andronache va merge în Cehia cu gândul la calificare: „Am avut o primă repriză mai slabă, dar în partea a doua ne-am creat mai multe ocazii și eu cred că meritam să câștigăm. Șansele de calificare rămân 50-50. Vom merge acolo să înscriem și să ne calificăm. Ne-a lipsit golul, dar eu sunt încrezător că vom face un meci bun acolo. Momentan avem antrenor, nu știu cu cine a discutat domnul Becali, dacă a fost refuzat sau nu. Eu mă gândesc acum doar la returul cu Mlada”.

„Cred că puteam fără probleme să câștigăm acest meci. Nu am fost lucizi în ultimii 30 de metri. M-am enervat. Este normal când nu marchez, mai ales că am avut situații bune. Avem șanse foarte mari. Suntem peste ei, așa i-am simțit în teren, așa că mergem să câștigăm acel meci. Este o perioadă foarte proastă, nu reușim să marcăm. Jucăm foarte bine, dar nu suntem concentrați în fața porții. 

Mircea Lucescu ne-a încurajat, ne-a spus că suntem puternici, că este o perioadă foarte grea, dar numai împreună putem trece peste. Ne-a vorbit un antrenor foarte mare. Pe toți ne-a motivat. Trebuie să ne trezim și să câștigăm meciul din campionat. Suntem cu domn profesor, este un antrenor foarte bun, încearcă să își implementeze filosofia. Eu cred că avem antrenor. Doar este perioada aceasta neagră pentru noi”

- Florinel Coman, jucător FCSB

VEZI ȘI:

Becali și MM, înjurați de suporteri înainte de meci » Fanii au aruncat în teren cu euro falși, imprimați cu fața lui Gigi Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
138672209828437
Gelu Oanca  •  09 August 2019, 16:29

Sa gasit sa vorbeasca TRISORUL fotbalului din Romania. asta si daca bate vantul ,se arunca jos sa primeasca fault.

bigbolo
bigbolo  •  09 August 2019, 12:16
Postat de fara_pista pe 09 August 2019, 09:20

Greșești, e mult peste bieții angajați ai zugravului pianist. Cam ca Maybachul lui Becali față de mașina second-hand care e FC D 1948 SA.

Nick-ul spune totul despre IQ-ul tau.

 •  09 August 2019, 09:36

HUO BA

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close