INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB -VIKTORIA PLZEN 3-0

FCSB - Plzen 3-0 // Budescu, evoluție genială în Europa League » Note uriașe primite de steliști

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 08:53

FCSB s-a impus în fața celor de la Viktoria Plzen, 3-0, într-un meci din grupele Europa League, după o evoluție perfectă a steliștilor.

Jucătorii lui Dică s-au apărat excelent și au fost extrem de periculoși pe atac, având mari ocazii. Cel mai bun om al meciului a fost Constantin Budescu, autor a două goluri. Mijlocașul a primit nota 9 din partea Gazetei Sporturilor.

Evoluții foarte bune au mai avut Nedelcu, Alibec și Bălășa, care au fost notați cu 8. Steliștii care nu au impresionat au fost Ovidiu Popescu și Gnohere, ambii cu 6. Restul steliștilor au fost notați cu 7.

Cei mai slabi jucători de pe teren au fost Reznik, Hajek, Limberski și Reznicek, care au fost notați cu 3. Stelistul Nicolae Dică a primit nota 9, în timp ce Pavel Vrba a primit nota 4.

note

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
ascendentus
ascendentus  •  15 Septembrie 2017, 16:37

Acum si aia de la UEFA, care l-au nominalizat pe Budescu pentru a fi MVP-ul saptamanii in Europa League... or fi tot becalioti sau...? Oricum, note note mare sau mici, Budescu a fost votat ca fiind cel mai influent jucator al saptamanii in competitia europeana. http://mvp.uefa.com/en/uefaeuropaleague/results

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  15 Septembrie 2017, 14:29
Postat de danielo pe 15 Septembrie 2017, 11:44

Sa ma pupati in fund in frunte cu Tolontat pt titlul din gazeta de azi! Sunteti o rusine pentru presa scrisa din Romania, primul ziar care nu respecta deciziile justitiei.

ar trebui sa feliciti clubul FCSB, clubul continuator al fostei FC Steaua Bucuresti, cat despre CSA Steaua, acela este doar o clona PSD-ista!

chris_bu67
chris_bu67  •  15 Septembrie 2017, 14:27

Felicitări pentru victorie,a fost clară și meritată!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează