EUROPA LEAGUE  ·  FCSB - RUDAR VELENJE 4-0

FCSB - RUDAR 4-0 // Mihai Pintilii, după victoria categorică din Europa League: "Tinerii să facă ce vor în ultimii 16 metri! Mă bucur că au marcat" » Ce zice despre retragere

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Joi, 02 August 2018

FCSB s-a calificat în turul III preliminar al Europa League, după ce a câștigat pe teren propriu cu 4-0 în fața lui Rudar Velenje. În tur, steliștii au câștigat cu 2-0.

Mihai Pintilii, unul dintre cei mai importanți steliști, a vorbit despre victoria cu Rudar și despre evoluția echipei.

"A fost spectacol. Am mulțumit publicul și mă bucur pentru cei care au marcat, sunt tineri. Poate așa prind încredere și nu vor mai avea emoții. Golurile acestea le vor da încredere.  Mă bucur că tinerii au marcat și sper să demonstreze de la meci la meci că au valoare. Să aibă încredere și în ultimii 16 metri să facă ce vor!

Mă bucur că am câștigat. E un pas important. Trebuie să o luăm pas cu pas, urmează un meci greu. Suntem cap de serie și trebuie să jucăm la victorie în fiecare meci. Nu vreau să mă gândesc la sferturi sau altceva. O să o luăm meci cu meci. Acum trebuie să câștigăm și în Liga 1, ca să urcăm în clasament.

Mai joc cât pot, mă bucur de încrederea dată de staff. Când nu voi putea, ridic mâna și mă opresc. Sper din urmă să vină cineva care mă va înlocui și să fie liniște la echipă", a declarat Mihai Pintilii la Pro X.

"Eu cred că Harlem Gnohere este atacant central, iar Florinel Coman este jucător de bandă. Dar staff-ul știe cel mai bine"
Mihai Pintilii, FCSBCe s-a ales de Puya, băiatul rău al hip-hopului. I-au plăcut femeile, dar acum s-a aflat cum a ajuns să locuiască

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
18:30 Handbal F, Liga Campionilor

CSM București - FTC

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Ligue 1

Nice - Brest

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bayern Munchen - Paderborn

Digi 2
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Napoli

Digi 3
21:45 Fotbal, Ligue 1

Metz - Lyon

Digi 4
Program TV complet

Liga 1