INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SHIRAK 3-0

FCSB - Shirak 3-0. Darius Olaru și Florin Tănase știu ce vor la tragerea la sorți a turului 2 al preliminariilor Europa League

Darius Olaru (22 de ani) și Florin Tănase (25 de ani), autorii primelor două reușite, speră într-o tragere ușoară la sorți, luni, 31 august. 

FOTO: Cristi Preda +21   FOTO
Darius Olaru (22 de ani) și Florin Tănase (25 de ani), autorii primelor două reușite, speră într-o tragere ușoară la sorți, luni, 31 august. FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2020 21:28 / Actualizat vineri, 28 august 2020 00:03

FCSB a învins Shirak cu 3-0 în primul tur preliminar al Europa League. Darius Olaru (22 de ani) și Florin Tănase (25 de ani), autorii primelor două reușite, speră într-o tragere ușoară la sorți, luni, 31 august. 

Posibilele adversare pentru FCSB, CFR Cluj și Botoșani, în preliminariile Europa League

„A fost un meci destul de greu, am marcat în prima repriză și ne-am făcut meciul ușor. Au făcut un joc bun, au încercat să facă un presing sus, deși la vizionare nu prea au făcut asta. Nu am fost așa pregătiți, dar ne bucurăm că ne-a ieșit jocul și ne-am calificat. 

Nu prea m-am uitat peste adversare, sper să dăm peste un adversar pe care îl putem bate, să trecem mai departe. Ar fi un lucru bun să jucăm tot acasă. Normal că putem ajunge în grupe, fiecare dă tot pentru echipă, se joacă într-o singură manșă”, a declarat Olaru la Look Sport.

„Chiar înainte de meci am văzut, mă bucur foarte mult că am fost convocat (n.r. la naționala U21). Cristea m-a anunțat, eram cu el în autocar și mi-a spus. Am fost bucuros pe moment, dar după mi-a stat gândul doar la meci”
- Darius Olaru, mijlocaș FCSB

„Am început jocul mai slab, dar suntem bucuroși că am reușit să trecem în turul următor. Mai departe vreau cu o echipă mai slab cotată, dar rămâne de văzut”
- Florin Tănase, căpitan FCSB

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Shirak 

+17 FOTO

Citește și alte știri din Europa League:

Lokomotiv Tbilisi - Craiova 2-1. Oltenii, direct în topul umilințelor istorice, lângă episoadele Knattspyrnufelag, Dudelange sau Pobeda Prilep

Experimentul incredibil al armenilor: au adus 8 titulari special pentru meciul cu FCSB! Pleacă imediat după

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
andrei.f
andrei.f  •  28 August 2020, 16:43
Postat de zorrozabal pe 28 August 2020, 12:25

Mda!Pentru ca din film nu a lipsit...aportul tusierilor!Mai ales la primul gol-cand Man era intr-un off side de 3 metri-aparatorii armeni s-au oprit,convinsi ca se va semnaliza ofsaid-si uite asa!Nu ti se pare cunoscut filmul asta, cu tusierii?

Man nu a jucat mingea, deci nu a fost în ofsaid. Se putea da totuși ofsaid e la latitudinea arbitrului !

zorrozabal
zorrozabal  •  28 August 2020, 12:25
Postat de andrei.f pe 28 August 2020, 07:32

Oftică mare pe antisteliști și look tv, Fcsb a realizat o frumoasă victorie, la scor de forfait, în cupele europene. Adversarul a fost destul de puternic, o combinată a două cluburi, meci mai greu decât arată scorul. Oftică mare ....

Mda!Pentru ca din film nu a lipsit...aportul tusierilor!Mai ales la primul gol-cand Man era intr-un off side de 3 metri-aparatorii armeni s-au oprit,convinsi ca se va semnaliza ofsaid-si uite asa!Nu ti se pare cunoscut filmul asta, cu tusierii?

bulan
bulan  •  28 August 2020, 09:45

Aici ajungi dupa atatia ani in care oile comanda antrenorului prin Becali: "Vrem adversar usor". Si apoi viseaza sa joace la Chelsea, Barcelona sau Bayern. Tot asa, cu antrenor la ordin, fara munca si cu adversar usor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează