INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - VITORIA GUIMARAES

FCSB - VITORIA GUIMARAES // VIDEO Pas greșit pentru Guimaraes, la ultimul test înaintea duelului cu FCSB » Atenție, au marcat un gol fantastic!

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 09:50

Guimaraes, adversara FCSB-ului din play-off-ul Europa League, a remizat duminică seara pe teren propriu cu Boavista, scor 1-1, în ultimul test înaintea partidei cu echipa roș-albastră. (Vezi AICI statisticile partidei)

  • FCSB - Guimaraes, manșa tur din play-off-ul Europa League, se joacă joi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV!

Adversara FCSB-ului a deschis scorul după doar 16 minute, prin mijlocașul dreapta Davidson, care a înscris un gol absolut fabulos. Acesta a fost lansat în careu de Tapsoba și nu a stat prea mult pe gânduri, marcând printr-o semifoarfecă superbă de la 16 metri. 

Guimaraes a avut ghinion, fiind egalată în cel de-al patrulea minut al prelungirilor. Lucas Tagliapietra de la Boavista a înscris printr-o lovitură de cap venită în urma unei faze fixe.   
 

VIDEO cu golurile partidei

Guimaraes: Joao Miguel - Sacko, Tapsoba, Pedrao, Hanin - Davidson, R. Pepe, Al Musrati, Almeida - Rochinha, Guedes 
Antrenor: Ivo Vieira

A fost abia primul meci disputat de Guimaraes în noul campionat. Etapa viitoare, Guimaraes o înfruntă pe Famalicao, o formație nou-promovată. Adversara FCSB-ului are și o restanță, pe care o va disputa pe 8 septembrie, contra lui Rio Ave. 

Vezi și: 

FCSB // VIDEO Abia acum poate începe cu adevărat haosul! Echipa lui Becali are un program horror în următoarea lună

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează