INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FERENCVAROS - LUDOGOREȚ 0-3

FERENCVAROS - LUDOGOREȚ 0-3 // VIDEO+FOTO Ce bombă! Gol fantastic marcat în victoria obținută de Dragoș Grigore, Claudiu Keșeru și Cosmin Moți în Ungaria

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 21:05

Ludugoreț, la care au evoluat Dragoș Grigore, Claudiu Keșeru și Cosmin Moți, a câștigat în deplasarea de la Ferencvaros, scor 3-0, și conduce grupa H din Europa League.

Olandezul Jody Lukoki a deschis scorul în primul minut de joc, cu o execuție acrobatică după reluarea lui Nedyalkov. Fundașul brazilian Rafael Forster a izbutit execuția serii în Europa League, dintr-o lovitură liberă de la peste 30 de metri!

A urmat un moment de cumpănă pentru campioana Bulgariei, când Dragoș Grigore a fost eliminat pentru al doilea galben, în minutul 43. Cosmin Moți a fost introdus la pauză pentru a compensa absența lui Grigore. Scorul final a fost stabilit de același Forster, în minutul 64.

Ludogoreț este lider cu maxim de puncte în grupa H din Europa League. Adversare îi sunt Ferencvaros, Espanyol și ȚSKA Moscova. Vezi AICI clasamentul grupei!

Echipele de start

Ferencvaros: Dibusz - Lovrencsics, Blazic, Frimpong, Heister - Siger, Kharatin - Isael, Nguen, Zubkov - Boli 
Antrenor: Sergiy Rebrov 

Ludogoreț: Iliev - Cicinho, Dragoș Grigore, Nedyalkov, Forster - Lukoki, Anicet, Badji, Wanderson - Keșeru, Marcelinho 
Rezerve: Renan - Biton, Dyakov, Goralski, Ikoko, Moți, Tchibota 
Antrenor: Stanislav Genchev

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  03 Octombrie 2019, 22:50

supergol de milioane direct in vinclu, bomba de departe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează