EUROPA LEAGUE    •   MARSEILLE - ATLETICO MADRID 0-3

FINALA EUROPA LEAGUE // Cui îi dedică Simeone trofeul Europa League: "Visul lui a devenit realitate"

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

Joi, 17 Mai

Antrenorul Diego Simeone îi dedică trofeul Europa League lui Fernando Torres, fotbalist care a jucat ultimul meci european pentru Atletico Madrid. Victoria în fața lui Olympique Marseille din finală, scor 3-0, a adus primul trofeu european pentru atacantul trecut și pe la Liverpool. "Nu trebuia ca Griezmann să mai demonstreze ceva. El azi a mai confirmat o dată ce fel de jucător e. Nu am decât să mă bucur că e cu noi. În viață trebuie să lupți. Istoria lui Atletico Madrid e vie și în acești 7-8 ani am realizat lucruri extraordinare. Sunt foarte fericit că am cunoscut oameni puternici.

Visul lui Fernando Torres a devenit realitate, acela de a câștiga un trofeu european cu Atleti. Merita o astfel de despărțire. E un tip extraordinar, care nu renunță niciodată. Avem o relație extraordinară. La toate finalele la care am fost fanii noștri au fost mai puțini", a zis Diego Simeone.

"Această Cupă ne aduce multă bucurie. Fernando Torres o merită mai mult ca oricine. Nu există niciun mod mai bun de a spune la revedere lui Atleti", a zis căpitanul Gabi.

"Acesta e un alt trofeu pentru fanii noștri, ei merită totul. Sunt sigur că anul viitor va fi la fel de bun și vom juca din nou o finală", a declarat  Juanfran, fundașul celor de la Atletico Madrid.

FOTO: Reuters

Citește șiVIDEO + FOTO GriezMagic! Starul lui Atletico Madrid a lovit de două ori în finala Europa League, câștigată lejer cu Marseille

FINALA EUROPA LEAGUE // Fotbaliștii lui Atletico Madrid dau startul petrecerii: "Revanșa pentru finalele sfârșite în lacrimi"

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

ge0x  •  17 Mai 2018, 01:26

Cu Chelsea a castigat si champions league.. 2012 si cupa uefa..2013..a si marcat in finala.astia se refereau ca a castigat ceva cu Atletico

Dan Mărgineanu  •  17 Mai 2018, 01:20

Postat de Valentin Sava pe 17 Mai 2018, 01:07

Parca Fernando Torres a castigat CL in 2012 cu ... Chelsea. Ia verificati.

Ce zic ei si ce ziceti dvs? Ei spun: "Visul lui Fernando Torres a devenit realitate, acela de a câștiga un trofeu european cu Atleti." Dvs.: "Parca Fernando Torres a castigat CL in 2012 cu ... Chelsea. Ia verificati." 2 lucruri diferite!

Valentin Sava  •  17 Mai 2018, 01:07

Parca Fernando Torres a castigat CL in 2012 cu ... Chelsea. Ia verificati.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase