INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL - RAPID, MÎINE, ORA 20.00, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Fost jucător la Rapid: "Galeria e fanatică. La victorie te aplaudă, la greşeli vrea să te omoare"

Fost jucător la Rapid:
Fost jucător la Rapid: "Galeria e fanatică. La victorie te aplaudă, la greşeli vrea să te omoare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2011 21:43

Antrenorul echipei Hapoel Tel-Aviv, Dror Kashtan, a declarat că jucătorii săi trebuie să muncească foarte mult pentru a depăşi defensiva FC Rapid, pe care o consideră o echipă de calitate, greu de învins, informează publicaţia israeliană NRG.

"Rapid este o echipă de calitate, cu jucători buni, cu o bună disciplină tactică. Am urmărit câteva dintre meciurile lor şi mi-am putut da seama de calităţile şi stilul lor de joc. Ne-am pregătit în consecinţă şi sper să facem un meci bun. Jocurile din Europa sunt de alt nivel şi trebuie să fii pregătit şi concentrat 90 de minute. Unii spun că sunt un antrenor defensiv, dar toate echipele pe care le-am pregătit au arătat un fotbal ofensiv. Hapoel are bun un nivel de agresivitate, în sens pozitiv, dar nu neglijăm nici faza defensivă. Jucătorii mei trebuie să muncească foarte mult pentru a depăşi defensiva Rapidului şi pentru a câştiga lupta de la mijlocul terenului. Trebuie să fie inteligenţi şi responsabili", a spus Kashtan, conform MEDIAFAX.

Portarul Edel Apoula, care a evoluat la Rapid între 2005 şi 2007, a afirmat că Hapoel poate face un meci mare împotriva echipei giuleştene. ?Am încredere că vom câştiga. Rapid este puternică şi va lupta pentru un rezultat bun, dar noi trebuie să jucăm cum ştim mai bine şi să facem totul pentru a învinge. Am fost şi eu o perioadă la Rapid, eram rezervă, am apărat după ce titularul s-a accidentat. Rapid e echipă bună, chiar îmi plac antrenorul Răzvan Lucescu şi portarul Coman. Fanii Rapidului sunt fanatici, când echipa joacă bine, te aplaudă, când faci greşeli şi pierzi, ar vrea să te omoare. Asta-i viaţa, aşa e în fotbal', a spus el, citat de publicaţia Ynet.

Presa israeliană anticipează că antrenorul Dror Kashtan va folosi în meciul cu Rapid următorul 11: Apoula - Attia, Badeer, Pecalka, Fransman - Abutbul, Igiebor, Oremus - Damari, Lala, Tamuz.

Meciul Hapoel - Rapid, din prima etapă a grupei C a Ligii Europa, se dispută joi, de la ora 20.00, va fi transmis de Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
rapid..
rapid..  •  15 Septembrie 2011, 00:06
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

am inteles ca la incidentul de la Medias mimi naomi stoica ar fi avut alte intentii decat sa-l bata dar nuntasul s-a impotrivit!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează