INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HJK HELSINKI - TORINO 2-1

FOTO Arbitru rupt cere înlocuire! » Arnold Hunter a fost scos pe targă în timpul meciului dintre HJK Helsinki - Torino 2-1

Ghinionistul Arnold Hunter n-a putut duce jocul pînă la pauză și 2014 s-a încheiat deja pentru el +2   FOTO
Ghinionistul Arnold Hunter n-a putut duce jocul pînă la pauză și 2014 s-a încheiat deja pentru el

Articol de - Publicat sambata, 08 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 22:59

"Centralul" de 35 de ani s-a prăbuşit subit în minutul 39 după un sprint, suferind o leziune gravă la pulpa stîngă. A fost înlocuit de asistentul adiţional Krengel.

Stop neaşteptat cu puţin înaintea pauzei în meciul HJK Helsinki - Torino 2-1, din Europa League. Arbitrul Arnold Hunter a oprit un contraatac al gazdelor, aparent fără motiv. Era minutul 39 cînd "centralul" nord-irlandez nu a putut ţine ritmul cu faza.

A fluierat scurt şi apoi s-a întins pe gazonul artificial, schimonosit de durere, cerînd intervenţia medicilor! Degeaba a încercat Baah, fundaşul ghanez al lui HJK, să-l ajute. Nu era doar o simplă crampă. Hunter suferise o ruptură musculară.

"Centralul" de 35 de ani şi-a pus mîinile în cap, cerînd schimbare. A fost scos pe targă şi i-a cedat locul asistentului de poartă Krengel. Leziunea la geamănul medial al pulpei stîngi era serioasă.

Mînă fracturată în poartă
Promovat în 2013 de UEFA în a doua grupă valorică, Arnold s-a apucat de arbitraj tot din cauza unei grave accidentări! Stătea în poartă cînd s-a ciocnit cu un atacant de 1,90 m şi şi-a fracturat mîna: "Nu mi-e dor să mai joc, am amintiri frumoase cu fraţii şi verişorii din perioada junioratului".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 22:16

ciudata faza. mai rar asa ceva. se mai intampla. a dus viata extrasportiva.>))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează