INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - FK ZIRA 3-1

FOTO » Astra câștigă cu Zira, scor 3-1, și e aproape calificată în turul 3 din Europa League

Foto: Raed Krishan +18   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iulie 2017 16:52

Astra a câștigat prima manșă din turul doi al Europa League cu FK Zira, scor 3-1, și e foarte aproape de calificarea în faza următoare. Returul se va juca săptămâna viitoare.

Giurgiuvenii au deschis scorul în minutul 32, după trei ratări uriașe ale lui Belu și Erico și Chipirliu. Ioniță II a marcat primul gol de la marginea careului, după o greșeală a portarului advers.

Două minute mai târziu, azerii au egalat surprinzător cu un șut de la 20 de metri al lui Sadygov și cele două echipe au intrat la cabine la egalitate.

Echipa lui Edi Iordănescu a preluat din nou conducere în minutul 55, când Dandea a reluat cu capul și a marcat. Scorul final a fost stabilit de Le Tallec, care a înscris din apropiere, după o pasă foarte bună trimisă cu capul de Erico.

Vezi meciul liveTEXT

ASTRA - ZIRA 3-1
Au marcat: Ioniță 32, Dandea 55, Le Tallec 74 / Sadygov 34

min. 74: GOOOL ASTRA! Le Tallec înscrie din apropierea porții după o deviere cu capul a lui Erico!
min. 55: GOOOL ASTRA! Dandea reia cu capul din interiorul careului și portarul celor de la Zira nu mai are ce face!
min. 52:
Le Tallec trimite cu capul din interiorul careului, dar portarul respinge de lângă bară!
min. 38:
Chipirliu ratează incredibil din câțiva metri cu poarta goală!
min. 34: GOL Zira! Sadygov vine pe mingea a doua și înscrie cu un șut de la 20 de metri!
min. 32: GOOOL ASTRA! Ioniță profită de o ieșire hazardată a portarului advers și marchează cu poarta goală de la marginea careului!
min. 23:
Erico trimite cu capul din interiorul careului, dar portarul advers are un reflex de zile mari și respinge de pe linia porții!
min. 13:
Chipirliu rămâne singur în centrul careului, dar trimite mingea mult peste poartă!

Fosta campioană a României pornește acest sezon cu un lot complet schimbat și cu un antrenor nou pe bancă în persoana lui Edward Iordănescu.

Zira a terminat pe locul 4 sezonul trecut din Azerbaidjan și vine la Giurgiu cu gândul să nu ia bătaie. La azeri joacă și românul Gabi Matei.

Echipele de start: 

Astra: Iliev - Belu, Fl. Bejan, Erico, Al. Stan - Mrzlijak, Dandea - Nicoară, Marquinhos, Ioniță II - Chipirliu
Rezerve: Boșneag, Le Tallec, Vâlceaun, Polczak, Pițian, Moise, Balaure

FK Zira: Nazirov - Matei, Boum, Krneta, ShemonaYev, Alyev - Manga, Mustafayev, Djurici, Sadygov - Belfort
Rezerve: Bayramov, Nagiev, Ibekoyi, Khalilzade, Guliyev, Gadze, Gurbanov

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (129)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  14 Iulie 2017, 18:32
Postat de ares123 pe 13 Iulie 2017, 23:04

Ai dreptate, mai putin cu bataile alea pe unde ne-ati prins. Au fost 3 in 5 ani. In rest ati mers taras. Ambitia v-a facut sa castigati...nu valoarea. Oricum va prefer pe voi ca adversar la titlu. De cand ma stiu .. Doar Dinamo - Steaua conteaza.

3 victorii au fost doar in ultimele 4 meciuri directe. iar chestia asta ca ambitia ne-a facut sa castigam si nu valoarea e cu atat mai bine pentru noi. pana la urma asta e frumusetea sportului..ca aia mai ambitiosi, mai muncitori, mai doritori de castig sa castige. ca altfel s-ar face un clasament pe valoare si nu ar mai juca nimeni contra nimanui. cat despre valoare, valoarea e subiectiva..daca toti te stiu de valoare si tie ti se rupe de fotbal..nu stiu cu adevarat cata valoare ai...

valyomanyd
valyomanyd  •  14 Iulie 2017, 00:04
Postat de saviola2_8 pe 13 Iulie 2017, 23:53

e doar o gluma, nu te ambala, e facuta si de foarte multi dinamovisti, neiubitori de negoita! cred ca nego la depasit pe copos in ceea ce priveste ariciul de la buzunare, acum voi de ce ii faceti pe stelisti ***, ce treaba avem noi cu *** lui jijel? ca sa iti dau un contra exemplu:) destinde-te ! negoita are postaci, asta e cert, asa cum o avea si jijel, viitorul sau altii. Suntem in secolul 21, se poarta postacii, obsinuieste te cu ideea.

Ce treaba are coada vacii cu stampila primariei ? Postacii cu postacii, prostii cu prosti, important e sa nu-i copiem ! O asa zisa gluma repetata in exces ,nu poate fi facuta decat de cei care au absolvit Scoala Ajutatoare ! Uite, iti dau un exemplu de acest tip, e vorba de un fecesebist ,taximetristul "american" care repeta ca prostul cand vine Albin ?

saviola2_8
saviola2_8  •  13 Iulie 2017, 23:54
Postat de valyomanyd pe 13 Iulie 2017, 23:13

Mestere, vrei sa-mi spui despre ce ciorba e vorba ? Va aud mereu pe aici de ciorba , de tocanita, etc...si nu inteleg .Sau voua va vine ca o manusa expresia aia cum ca, daca animalul Dolly greseste poteca, ceilalti o urmeaza ? ..Un cocalar, care se crede inteligent , a spus aceasta aberatie, si toti fecesebistii repeta asta ! Acum astept, dupa ce Viitorul a castigat la TAS, sa-i numiti pe suporterii lor iakisti si sa spuneti ca servesc ciorba si tocanita la hotelulu Iaki al lui Hagi !

am auzit oricum ca e vorba de o ciorba fara carne( aia-i scumpa) si tocanita cica ar fi cu soia,dar nah sunt doar zvonuri, nu sunt confirmate:))

Vezi toate comentariile (129)
Comentează