INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  COPENHAGA - STEAUA

FOTO Au încins focul în casa de gheaţă! » 700 de stelişti au fost alături de echipa lui Reghe la meciul din Copenhaga

Românii au creat o atmosferă incredibilă pe +5   FOTO
Românii au creat o atmosferă incredibilă pe "Parken Stadium"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 decembrie 2012 21:52

Cei 700 de fani stelişti nu s-au lăsat intimidaţi de gerul pătrunzător şi de atmosfera făcută de gazde, încurajîndu-i cu patos pe Tănase & Co.

Ai lor vin grupaţi la meci, agale, după ce s-au oprit în pub-urile din împrejurimile arenei pentru a se "încălzi". Danezii sînt cuminţi pînă îşi iau locul în tribună, iar cînd se pun pe cîntat devin de-a dreptul barbari. Urlă ca în luptă, strigă cu disperare şi fredonează cu patos un imn compus parcă de Metallica!

Ai noştri, cu genă latină, antrenaţi sau nu prin baruri înainte de meci, se pun pe fredonat: "Sînt fericit şi mă simt bine!". Pe o arenă ruptă din Ice Age, singura şansă să nu dai în hipotermie e să-ţi încurajezi favoriţii. Asta au făcut şi cei aproximativ 700 de români veniţi la Copenhaga pentru a le fi alături elevilor lui Laurenţiu Reghecampf.

Fanii Stelei, mulţi veniţi din Danemarca, Suedia ori Norvegia, s-au activat chiar la începutul partidei, cînd s-au făcut auziţi în vacarmul creat de micuţa galerie a danezilor. Înarmaţi cu fulare şi steaguri în roş-albastru, steliştii au încălzit atmosfera de gheaţă de pe Parken, încurajîndu-şi favoriţii pînă la final.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
insurgentul.
insurgentul.  •  07 Decembrie 2012, 13:37

Felicitari celor care au facut deplasarea! Chiar ne-am auzit de cateva ori!

iwineuu
iwineuu  •  07 Decembrie 2012, 09:52

Ce tare, inseamna ca de-aia a fost zi libera in redactia gsp ieri :)))))))))))))))))))))))))))))) Ziua in care sport.ro si gsp s-au unit! UITE-I!!!!!!!!!

andystar
andystar  •  07 Decembrie 2012, 05:17

BRAVO REGHE SI STEAUA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IMPREUNA SPRE 24 SI IN PRIMAVARA ! ALTII DOAR VISEAZA SI SE DESFIINTEAZA !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează