INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - PSV, JOI, ORA 22.05, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Avionul lui PSV a sosit la Bucureşti cu o întîrziere de 20 de minute

Echipa lui Fred Rutten a ajuns la Bucureti cu o intirziere de 20 de minute +9   FOTO
Echipa lui Fred Rutten a ajuns la Bucureti cu o intirziere de 20 de minute

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 16:40

Echipa olandeză PSV Eindhoven a sosit, miercuri, la Bucureşti, cu o cursă charter, în vederea meciului cu Rapid, de joi, contând pentru etapa a II-a a grupei C a Ligii Europa. Avionul charter a sosit la Bucureşti, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, cu o întârziere de aproximativ 20 de minute.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Delegaţia oficială a grupării olandeze este formată din 40 de persoane, la care se adaugă 20 de personalităţi. Jucătorii olandezi vor fi cazaţi la Hotelul Marriott din Bucureşti. Miercuri, la ora 18.30, antrenorul echipei olandeze, Fred Rutten, va susţine o conferinţă de presă pe Arena Naţională, întâlnirea cu jurnaliştii fiind urmată de antrenamentul oficial.

Echipa PSV va fi susţinută doar de 82 de suporteri la meciul de pe Arena Naţională, aceştia fiind aşteptaţi în România miercuri şi joi.

Meciul Rapid - PSV Eindhoven, din a doua etapă a Grupei C a Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
necsulesq
necsulesq  •  28 Septembrie 2011, 17:40

cred ca va fi meci frumos "feroviarii" vs "tzaranii"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează