INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VITESSE - VIITORUL, 21:00, TVR 1, GSP.RO

FOTO CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA // Jucătorii lui Hagi s-au relaxat în pădure înaintea duelului cu Vitesse

Foto: Ionuț Coman +9   FOTO
Foto: Ionuț Coman

Articol de - Publicat joi, 02 august 2018 14:24

Jucătorii Viitorului s-au relaxat în ziua meciului cu Vitesse Arnhem în pădurea de lângă hotelul unde sunt cazați în Olanda.

Fotbaliștii lui Hagi sunt cazați la hotelul Van der Valk, care se află la marginea orașului, într-o zonă liniștită. Jucătorii s-au plimbat preț de peste o oră în zonă apoi s-au retras în camere.

Vitesse Arnhem și Viitorul vor juca în această seară în manșa secundă din turul doi preliminar din Europa League, de la ora 21:00, în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.ro. În tur scorul a fost 2-2.

"Am spus mesajul care e: spiritul meu e spiritul echipei. Trebuie să marcăm goluri. Știți cu toții, Cruyff a fost idolul meu. Respect Olanda, care este o țară care formează jucători. Am fost inflențat în mare parte de organizarea și conceptul a tot ce fac olandezii" Gică Hagi

Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA // Presa olandeză elogiază Viitorul lui Gică Hagi înaintea duelului din această seară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează