INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GAZ METAN-AUSTRIA VIENA, JOI, 20:00, DIGISPORT, LIVETEXT GSP.RO

FOTO Echipa lui Cristi Pustai are o singură soluţie contra austriecilor: "La atac din startul meciului"

Gaz Metan a efectuat antrenamentul oficial înaintea returului cu Austria Viena +9   FOTO
Gaz Metan a efectuat antrenamentul oficial înaintea returului cu Austria Viena

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 19:55

Gaz Metan Mediaş va încerca o nouă minune pentru a se califica în grupele Europa League, după 1-3 cu Austria Viena. Antrenorul Cristi Pustai a stabilit că singura şansă pentru echipa sa este să atace din primul minut

"Nu mai făceam deplasarea la Cluj dacă nu credeam că putem întoarce rezultatul. Ei au prima şansă, pornesc de la două goluri. Sîntem obligaţi să atacăm din startul partidei, vom încerca să jucăm cît mai ofensiv.

Impropriu spus ca ne sperie Austria Viena, dar trece printr-o perioadă foarte bună, au jucători de atac foarte buni, au înscris 8 goluri în campionat. Este o problemă asta, e un risc asumat de toată lumea, pentru că am avut evoluţii oscilante în campionat, e foarte greu să ne prezentăm", a declarat Cristi Pustai.

Cristi Todea e conştient că Austria Viena e un adversar greu de depăşit, dar speră la un nou miracol, ca şi la dubla cu Maiz:

"Este foarte greu, dar dacă vom reuşi să întoarcem acest rezultat ar fi o mare performanţă. Avem o echipa ofensiva în faţă, dar putem sa ne calificăm. E o echipă care pare accesibilă, chiar dacă are un compartiment ofensiv extrem de bun. Au marcat 20 de goluri în 5 meciuri, este o echipă bună".

Gaz Metan - Austria Viena se va disputa joi, de la 20:00, în direct la DigiSPort şi liveTEXT pe GSP.ro. În tur, austriecii au învins cu 1-3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
zuzu01
zuzu01  •  25 August 2011, 17:53
Postat de xstream pe 24 August 2011, 23:45

eu unul am incredere in ei! BAWAB , TODEA,MUNTEAN si cu un PLESCA in zi de gratie cred ca pot obtine un 2-0 ! HAI GAZUL,HAI ROMANIA!

daca erau alex muntean si paul parvulescu acolo era bine... nici nu ne faceam griji prea mari dar asa... e greu dar nu imposibil hai gazu' hai baietii

shumi.gol
shumi.gol  •  24 August 2011, 23:56

Nu sunt prea optimist in ceea ce priveste sansele Gazului de calificare, dar macar sper sa obtina o victorie de palmares si care aduce si ceva la coeficient.

flafy
flafy  •  24 August 2011, 23:47

daca va ataca din primul pana in ultimul minut are sanse mari sa se califice,daca va sta cu fundul in poarta si va incerca sa dea 2 goluri pe contraatac nu are nici o sansa!!Hai Gazu te vrem in grupe!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează