INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB

FOTO FCSB a cerut penalty în finalul primei reprize, dar arbitrul nu a fluierat!

Foto: TV Telekom Sport +2   FOTO
Foto: TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 20:41

Finalul primei reprize a meciului dintre Luganio și FCSB a consemnat un moment controversat de arbitraj, după ce roș-albaștrii au cerut lovitură de la 11 metri, însă centralul ucrainean a lăsat jocul să continue.

 În minutul 38, la o centrare în careul lui Lugano, Ledesma a încercat să respingă balonul, însă mingea l-a lovit în mână. Jucătorii de la FCSB au așteptat reacția centralului Serhiy Boiko, însă acesta a lăsat jocul să continue. 

Faza din careul elvețienilor s-a petrecut la scorul de 1-0 pentru gazde, după ce Bottani a deschis scorul în minutul 14. 


Foto: TV Telekom Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  29 Septembrie 2017, 10:54

In curand *** de la fcsb , impreuna cu asa zisii comentatori tv. si ziaristi , o sa ceara penalty si in pauzele meciurilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  29 Septembrie 2017, 10:31

Abraham, ciumete, tudor incruntatul si nu numai, ar fi suflat in fluiera penalti pt echipa lui Gigica, numai iute si degraba. De asta-i frumos fotbalul.Hai Romania!

bakunin
bakunin  •  28 Septembrie 2017, 22:07
Postat de dinamo_fan pe 28 Septembrie 2017, 21:20

la faze din astea nici in Congo nu se da penalty.

Doar cand joaca minamo-bongo :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează