INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STANDARD - RANGERS 0-2

FOTO Ianis Hagi, martor la golul anului și la o bătaie generală! Ce s-a întâmplat după victoria lui Rangers de la Liege

REUTERS/Yves Herman +3   FOTO
REUTERS/Yves Herman

Articol de - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 09:54 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 10:25

De ziua lui, Ianis Hagi (22 de ani) a fost aproape de gol, dar Kemar Roofe (27 de ani) i-a făcut cadou reușita serii, lob de la centru. Și a intrat într-o altercație cu antrenorul gazdelor care a scăpat de sub control

Excelent start de sezon în Europa League. Performanță solidă a echipei și trei puncte câștigate în deplasare. Nu putea fi mai bine pentru a celebra ziua mea. Mulțumesc tuturor pentru felicitări". Mesajul lui Ianis Hagi, la a 22-a aniversare, vine după succesul cu Standard (2-0) care a avut de toate. Lupte crâncene pentru minge, 30 de minute de potop biblic, un gol fenomenal de la centrul terenului, cadoul neprevăzut primit de Ianis, plus o bătaie generală la final, pe gazonul din Liege.

„Un moment de geniu”

Joc fotbal profesionist din 1998, însă acesta e cel mai frumos gol văzut live, cu ochii mei. A fost un moment de geniu, execuție de clasă mondială. Nu cred că voi mai fi martorul unuia mai bun!”, a declarat uimit Steven Gerrard. Kemar Roofe a închis tabela cu un lob magnific, candidat deja la Premiul Puskas, balonul îmbibat cu apă neîmpiedicându-l să trimită perfect peste portarul Bodart.

Conflict cu stafful gazdă

Același atacant jaimaican, intrat în locul lui Morelos, a aprins scânteia scandalului. După fluierul final, a avut o altercație cu un membru al staffului lui Standard. Apoi și cu Zinho Vanheusden, s-a implicat imediat Morelos și unii colegi de la Rangers, iar de-aici situația a scăpat de sub control. Hagi n-a participat, nici nu s-a remarcat în teren decât printr-un șut de la 30 de metri, aproape de gol. A primit însă un cartonaș galben în prima repriză și a fost înlocuit de Gerrard în minutul 67.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

STANDARD - RANGERS 0-2. Ce au scris scoţienii despre prestaţia lui Ianis Hagi: „Întotdeauna în căutarea pasei cu care să ucidă apărarea”

ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ 0-2. Ciprian Deac a lăsat mască pe toată lumea după meciul de la Sofia: „De două luni nu joc nimic”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
navzar_t
navzar_t  •  23 Octombrie 2020, 14:36

Dacă nu îl schimba Gerrard, poate găsea și el pe cineva sa tragă de par

1177177172317584
Christian Ciuca  •  23 Octombrie 2020, 11:33

nota 5, asta spune tot, cind iei nota 5 la scoala nu poti spune ca esti vreo lumină, cît despre cadoul lu Roofe, e ca si cum ai primit cadou un upercut de la Mike Tyson, că Roofe e concurentu tau direct, abia a integrat echipa de-o luna, vine, intra pe final cind tu ai iesit, ti-i dribleaza pe toti adversarii si da gol bomba de la jumatea terenului...deci per ansamblu o seara buna pentru echipa dar nasoala pentru Ianis care pare pierdut, fara idei, fara gol, fara sa se evidentieze, o evolutie mediocra, in media lui din ultimu an, e si el p-acolo pe teren, atita tot.

347655969058390
Ion Popescu  •  23 Octombrie 2020, 11:33

Alt articol "profesionist" marca GSP !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează