INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

FOTO Incidente în Europa League » Un fotbalist anchetat de UEFA din cauza imaginii de pe maiou

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 16:33

UEFA va demara o anchetă în cazul lui Dimitri Tarasov, mijlocașul în vârstă de 28 de ani al lui Lokomotiv Moscova, după meciul de aseară din play-off-ul Europa League, 0-2 la Istanbul cu Fenerbahce. 

Rusul a avut pe sub tricou un maiou cu portretul lui Putin, iar sub acesta era scris mesajul "Cel mai politicos președinte", și l-a arătat la înfrângerea echipei sale în fața turcilor. 

UEFA va demara o anchetă în cazul lui Dimitri Tarasov, mijlocașul în vârstă de 28 de ani al lui Lokomotiv Moscova, după meciul de aseară din play-off-ul Europa League, 0-2 la Istanbul cu Fenerbahce

Rusul a avut pe sub tricou un maiou cu portretul lui Putin, iar sub acesta era scris mesajul "Cel mai politicos președinte", și l-a arătat la înfrângerea echipei sale în fața turcilor. 

Relațiile politice dintre cele două țări sunt tensionate, după ce un avion rusesc a fost doborît de armata turcă în noiembrie 2015. 

UEFA le interzice jucătorilor să transmită orice mesaj politic, religios, sloganuri personale, declarații sau orice reclamă oricărui logo care nu este al sponsorului tehnic.

Termenul de judecată pentru gestul lui Tarasov e stabilit pentru 17 martie. 

sursa: goal.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
grandetorito
grandetorito  •  17 Februarie 2016, 18:32

O sa fie suspendat de UEFA si va fi facut cetatean de onoare in Rusia. Se lasa de fotbal si se apuca de cheltuit bani.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  17 Februarie 2016, 17:25

s-au basicat vesticii...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează