INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 ÎN TUR)

FOTO "Jos mileurile" » Ultima ironie la adresa lui MM Stoica a devenit virală

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2018 12:01

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a fost ironizat de fanii dinamoviști după eliminarea FCSB-ului din play-off-ul Europa League, 3-4 la general cu Rapid Viena.

O declarație mai veche a lui MM Stoica a stârnit totul, iar fanii dinamoviști nu au ezitat să-l penalizeze pe oficialul stelist după ratarea calificării în play-off-ul Europa League. 

"Cât de trist e să celebrezi incendii şi farse... Până când gândiţi o inundaţie, un tremblement de terre, JOS MILEURILE", a fost mesajul postat de MM Stoica după calificarea cu Hajduk din turul III de acum două săptămâni.

Vezi și: FOTO Caterincă pe seama lui Vlad pe internet: "Loris, tu ești?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  01 Septembrie 2018, 09:51

m m esti nemaipomenit ,imaginea asta ma facut sa rad cu gura pana la urechi ,n-am mai ras asa de cand eram copil si am vazut prima data pe Stan si Bran. Corect ,ar trebui sa le multumesc fanilor dinamovisti ,dar vreau sa te inveselesc si pe tine dandu-ti mai multa importanta ca si asa nu-ti da nimeni ,numai te injura .

458679717614506
Serban Ionescu  •  01 Septembrie 2018, 08:43

MM e epuizat si depasit de atributiile ce ar trebui sa ii revina! Cred ca le trebuie un director sportiv adevarat, cu scoala ( ex; Narcis Raducan), un responsabil si cu scouterii, absolut necesari! Patronul trebuie sa-si limiteze interventiile la echipa! Nu a jucat fotbal!!

zecs93
zecs93  •  01 Septembrie 2018, 05:04
Postat de manutd.steaua pe 31 August 2018, 12:36

Nu te supara,dinamo cand a jucat in grupele unei competitii europene ultima data? Va mai juca vreodata?? doar dinamo Bucuresti sta si priveste la tv!dinamo cine este???cumva echipa aia de umplutura din campionat,acel 0 in fotbalul romanesc?

tu esti manuta lu mache ?? daca noi suntem slabi de va batem de cativa ani incoace pe unde va prinddem, sunt curios voi cum sunteti ?? multime vida sau e 0 din ala ingrosat cu lini orizontale ??

Vezi toate comentariile (55)
Comentează