INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  OSMANLISPOR - STEAUA, JOI, 22:05, GSP.RO, DOLCE 1, PROTV

FOTO Reghe s-a înfuriat și pe ziariștii turci și are o singură obsesie la startul aventurii în grupele Europa League: ”Îl depășesc pe Lucescu”

Articol de , - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 19:17

Laurențiu Reghecampf a punctat clar care este ţinta Stelei încă din startul competiţiei. "Nu mă interesează dacă joacă Rusescu sau alt atacant", a spus antrenorul căruia nu i-ar displăcea nici remiza, mâine seară. 

Laurenţiu Reghecampf a venit calm la conferinţa de presă de aseară, dinaintea antrenamentului oficial, dar s-a înfuriat pe ziariştii turci care au şuşotit zgomotos în timpul întâlnirii.

Tehnicianul ce-i egalează pe legendarii Emeric Ienei şi Anghel Iordănescu ca meciuri antrenate în cupele europene a vorbit de la bun început despre "primăvara europeană", obiectivul principal al steliştilor pentru Europa League. A evitat elegant duelul cu ex-stelistul Raul Rusescu.

"Ce vom face când pierdem mingile la mijloc?!"

  • "Pentru noi începe un nou drum, sper ca la final să ne bucurăm şi să avem parte de un rezultat pozitiv. Contează să nu pierdem, ar fi bună şi o remiză"

  • "Sper ca anul acesta să-l depăşesc pe Răzvan Lucescu, care are 40 de meciuri în cupele europene, asta ar presupune să ajungem în primăvara europeană" (n.r. stelistul are 31 de meciuri în cupele europene)

  • "Cred că majoritatea jucătorilor Stelei vor să vadă ce înseamnă o calificare în primavera europeană. Dar vom avea la ora meciului doar doi jucători ce-au mai jucat în această fază, adică Bourceanu şi Popa, care au mai evoluat în "dublele" cu Ajax şi cu Chelsea. Este o plăcere să joci la asemenea nivel, sper ca emoţiile să nu copleşească jucătorii. Am venit să câştigăm, asta e clar, ne propunem mereu acest lucru, la fiecare meci"

  • "Le-am arătat fotbaliştilor mei ce pot cei pe care-i vor întâlni. Băieţii vor fi pregătiţi. Nu mă interesează dacă va juca Rusescu sau va fi preferat un alt atacant, la Osmanli sunt jucători de valoare ce pot face diferenţa în orice moment"

  • "Pentru Osmanli va fi ceva nou să joace în această fază, nu vreau să pară vreo ofensă, pentru că are jucători cu experienţă mare"

  • "Au venit mulţi jucători noi de curând, n-avem mult timp de adaptare, trebuie să formăm rapid o echipă puternică"

  • "Mi-aduc aminte de meciul cu Fener din 1997 de la Istanbul, a fost un meci bun, am învins, sper să avem o seară frumoasă. Va fi un test, ca şi atunci, vreau să câştigăm. Osmanli pleacă bine pe contraatac, nu va schimba mult stilul de joc, se bazează pe "explozia" jucătorilor de bandă şi de la mijlocul terenului. Trebuie să fim atenţi mai ales la momentele când vom pierde mingile la mijloc, să nu le dăm ocazia să profite!".

Osmanlispor - Steaua e joi, de la ora 22:05, pe DolceSport 1, Protv și liveTEXT pe GSP.RO.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (92)
896192190498051
Adi Mitrea  •  15 Septembrie 2016, 10:38

Daca il baga in seama pe ***.nu vedeti ce fata inteligenta are? Defapt pe banca lor el, mimi transexualul condamnat, masturbache,,,, Va dati seama ce tactica iesede acolo.doar ca la CITY n a tinut.bieti campioni de paie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  15 Septembrie 2016, 08:36

Ai pus si acel 0 - 7 cu Sahtior (echipa cu 17 brazilieni) in care a fost furat de arbitri si urmarit de tramvai si ghinion ?

chromophobia
chromophobia  •  15 Septembrie 2016, 08:16
Postat de iobag pe 15 Septembrie 2016, 01:27

Adevarul e ca dinamo a adus performante enorme fotbalului albanez sau finlandez.

Si islandez,i-ai uitat pe Knappspyrnuffelag...scuze daca n-am scris bine

Vezi toate comentariile (92)
Comentează