INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID-HEERENVEEN

FOTO şi VIDEO Rapid - Heerenveen 1-0 » Interzis în Europa! Giuleştenii au fost eliminaţi de Heereveen, dar rămîn cu regretul golului anulat lui Roman

FOTO: Cristi Preda +3   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 august 2012 23:22

Giuleştenii şi-au luat revanşa în faţa celor de la Heerenveen, echipă pe care au învins-o acum cu 1-0. Insuficient însă, scorul la general a fost 4-1 pentru elevii lui van Basten. Rapid a început meciul aşa cum trebuia să o facă. Giuleştenii au presat încă din primele minute, însă ocaziile au lipsit. Presiunea la poarta olandezilor a fost una sterilă.

Cu o faţă total schimbată, rapidiştii au reuşit deschiderea scorului în minutul 20 prin surpriza Ovidiu Herea din penalty. La doar două minute de la deschiderea scorului scorul putea deveni 2-0, însp golul lui Roman a fost anulat greşit de brigada de arbitrii.

Vezi aici cele mai importante faze ale meciului!

Giuleştenii au continuat repriza la fel de bine, au dominat, şi-au creat ocazii, însă mingea parcă nu a vrut să intre în poartă. Ocazii peste ocazii irosite de echipa lui Ioan Ovidiu Sabău.

A doua repriză Rapid a devnit aceeaşi echipă obosită care a părut în primele meciuri din noul sezon. Chiar dacă ocaziile au mai existat la poarta olandezilor, presiunea a fost foarte mică. Rapidul a cîştigat în cele din urmă partida şi a mai adus cîteva puncte pentru coeficientul României.

Este al 6-lea meci pe Naţional Arena al giuleştenilor şi abia prmiul succes de pe nol stadion. Pînă acum şi nu au obţinut decît un rezultat de egalitate, 0-0 cu Steaua. În celelalte 4 meciuri, giuleştenii au fost învinşi pe rînd de PSV (1-3), Legia Varşovia (0-1), Hapoel Tel Aviv (1-3) şi în finala Cupei României de Dinamo, scor 0-1.

Echipe de start:

Rapid: Albuţ - Rui Duarte, Oros, Glauber, Bozovici - Roman, Grigorie, Teixeira, Herea - Surdu - Ciolacu
Rezerve: Drăghia, Voicu, Burcă, Milisavljevic, Coman, Ilioski, Goga

Heerenveen: Nordfeldt - Zuiverloon, Gouweleeuw, Zomer, Raitala - De Roon, Kums, Ziyech - Van la Parra, Djuricici, Tannane
Rezerve: Vandenbussche, Schmidt, van Anholt, El-Akchaoui, Otigba, Fazli, Assaidi

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (299)
fiul_lui_titi
fiul_lui_titi  •  10 August 2012, 03:05
Postat de zona__magheru pe 10 August 2012, 00:20

Sunt si stelisti cu care e o placere sa discuti . Eu la scoala, la liceu in gașcă etc..aveam multi stelisti baieți OK-ay . Bineinteles ca exista o rivalitate dar una in marginile respectului . Aici apar si stelisti țărani Boriti care nu au trait niciodata in bucuresti alaturi de steaua sa simta aerul din ghencea dar se cred mai stelisti decit cei din bucuresti . In plus de fiecare data cind comenteaza le ramane pamint pe lopată .Prietenii mei cei mai buni din gasca din copilarie erau mai in virsta ca mine si erau stelisti dar spiritul si unitatea de gască era mai puternică decit echipele cu care

Adevărat grăiești! Eu unul n-am înțeles niciodată tendința asta de a ține cu o echipă din București a celor care nu sunt din București; cel mai greu mi-e de înțeles în cazul celor care mai provin și din orașe care au echipe cu vechime și tradiție. Ciudățenia e mare în condițiile în care mai există și tradiționalele resentimente între bucureșteni și „provinciali”. Știu cazuri de steliști sau dinamoviști din provincie care nu suportă Bucureștiul. Bine, faptul că sunt bucureștean poate mă împiedică să înțeleg fenomenul ăsta... dar mi se pare de neînțeles să pun pe prim plan o echipă pe care poate o s-o văd pe viu poate doar de câteva ori în viață. Ce-i drept, fenomenul ăsta nu-i unic Românie

xstream
xstream  •  10 August 2012, 00:48
Postat de zona__magheru pe 10 August 2012, 00:33

Frae crede-ma daca batea steaua pe dinamo faceau citeva glume cu mine de bun simț apoi ne vedeam de gasca noastra si cu asta basta . Sunt convins ca sunt si unii dintre voi care stiu ce inseamna o asa zisă gașcă . Aici sunt citva stelisti din provincie care comenteaza zi si noapte jumai aiureli desi poate in viața lor au ajuns numai de 2,3 ori in ghencea ! in general rapidistii fie ei si din provincie au mai mult bun simț decit astia pe care i-am pomenit . A batut steaua azi ! Bravo lor ! Una e rivalitatea din campionat alta e cind reprezentam ROMANIA .

am observat de mult timp atitudinea asta a "stilistilor" :) dar deh asa s au nascut asa vor muri

imperator
imperator  •  10 August 2012, 00:47

Hai că eu plec, vă las mai departe in compania lui Ion Creangă !:)

Vezi toate comentariile (299)
Comentează
Close