INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - EKRANAS

FOTO Steliştii au purtat tricouri speciale cu Ekranas!

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 30 august 2012 22:28

Steaua au jucat după mai bine de 3 ani de pauză cu un sponsor pe tricourile de joc. Chiar dacă clubul nu primeşte nici un fel de ban, oficialii stelişti au luat decizia de a ajuta fundaţia pe care Mihai Neşu a făcut-o după accidentul suferit de acesta pe terenul de antrenament.

Pe toate tricourile steliştilor, la meciul cu Ekranas, scrie "Mihai Neşu Foundation"! Fundatia Mihai Neşu a avut programate o serie de evenimente în vederea strîngerii de fonduri la începutul acestui an.

În direct la Radio GSP Live unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mihai, foşti colegi la Steaua, George Ogăraru, a dezvăluit în exclusivitate că va fi prezent în această seară în Ghencea la meciul din Europa League şi că toţi jucătorii Stelei vor juca pe piept cu numele fundaţiei creată de Mihai. "Mihai Stoica a avut o discuţie cu Mihăiţă ca Steaua să joace în tricouri în meciul din Europa League cu Ekranas, cu fundaţia acestuia pe tricouri. E un lucru bun pentru Mihai şi pentru Steaua. Mihăiţă era foarte bucuros pentru că fundaţia va avea o expunere foarte mare", a precizat Ogăraru la Radio GSP de pe GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
superstar20
superstar20  •  30 August 2012, 16:55
Postat de superstar20 pe 30 August 2012, 14:09

Eh, asa da. Felicitari Steaua. Uite astfel de miscari vreau sa vad. Vreau sa vad un marketing al Stelei foarte activ, un club profesionist, pentru care imaginea sa conteze. Ca doar de aia suntem Steaua, cel mai important club al Romaniei si cel mai titrat.

Sper sa se permanetizeze, pt ca Steaua tot n-are sponsor oficial. Iar un astfel de gest mai indulceste putin imaginea Stelei, sufocata prea mult de un alienat, si poate readuce noi sponsori, sponsori care sa isi si poata permite sa plateasca suma ceruta de Steaua, o suma normal tinand cont de numele Stelei si exupunerea ei in media, competitii europene, etc.

asc21
asc21  •  30 August 2012, 16:49

Frumos gest, dar urat abtibild !

bluered_sky
bluered_sky  •  30 August 2012, 16:33

Frumos gestul. Bafta Mihaita cu fundatia.Sper sa ajuti cat mai multa lume!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează