INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUCESCU A CÎŞTIGAT CUPA UEFA!

FOTO » Trafic paralizat şi isterie la Doneţk: Lucescu şi ai săi au fost primiţi ca nişte eroi!

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2009 00:00

După succesul istoric din finala Cupei UEFA, Mircea Lucescu şi elevii săi au avut parte de o primire trimfală acasă, la Doneţk, unde aceştia s-au întors astăzi după-amiază.

Deşi ceremonia revenirii lui Şahtior la Doneţk nu a durat foarte mult timp, aceasta a fost emoţionantă, sinceră şi pasionantă, după cum transmite site-ul oficial al ucrainienilor. Mii de suporteri ai lui Şahtior şi-au întîmpinat favoriţii la aeroport, iar traficul în oraş a fost paralizat, deoarece drumurile dinspre aeroport au fost efectiv blocate de maşinile fanilor din Doneţk.

Pînă la sosirea delegaţiei lui Şahtior, fanii au creat o mare neagră-portocalie în oraş, arborînd steaguri şi fanioane în culorile echipei. De asemenea, aceştia au afişat un mesaj special înainte de semi-finala Cupei Ucrainei pe care Şahtior o va disputa în faţa lui Dinamo Kiev: "Noi sîntem din Doneţk şi Dumnezeu este cu noi".

Primarul Oleksandr Lukyanchenko a mărturisit totodată că euforia atinsă la golul marcat de Jadson ieri este incomparabilă cu orice alt sentiment! Primul care a coborît din aeronavă la Doneţk a fost croatul Darijo Srna, cel care a şi prezentat trofeul cîştigat!

VEZI IMAGINI DE LA PRIMIREA LUI ŞAHTIOR

Sursa foto: site-ul oficial al lui Şahtior Doneţk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  22 Mai 2009, 00:39

de ce sa moara ma stelistii de ciuda? eu sunt stelist si nu mor de ciuda, ma bucur f mult pentru nea mircea, tot respectul pentru cel mai bun antrenor roman

 •  22 Mai 2009, 00:23

nu cumva Sahtior e deja in finala Cupei Ucrainei?!?

 •  22 Mai 2009, 00:20

bravo nea mircea.mor stelistii de ciuda

Vezi toate comentariile (4)
Comentează