EUROPA LEAGUE    •   ATLETICO MADRID - ARSENAL 1-0 (ÎN TUR 1-1)

FOTO Urlete de durere și pumni în gazon! Accidentare gravă în Atletico Madrid - Arsenal, 1-0 » Poate însemna retragerea din echipa națională și ratarea Mondialului

FOTO: Reuters

Articol de — Theodor Jumătate Vineri, 04 Mai

Laurent Koscielny (32 de ani) a călcat greșit și a fost scos pe targă de pe teren, urlând de durere. Stoperul va lipsi 6 luni și s-ar putea retrage de la naționala Franței.Nici șapte minute nu a jucat Laurent Kocielny joi seară, pe "Wanda Metropolitano". Căpitanul lui Arsenal era aproape de centrul terenului, cu ochii după Diego Costa. O clipă de neatenție și stoperul francez a călcat greșit, prăbușindu-se în iarbă. Urla de durere și bătea cu pumnul în gazon, de ciudă, de furie. Tendonul lui Ahile, la care tot avusese probleme în ultimul timp, cedase.

Înconjurat de colegi și adversari, care încercau să-l liniștească, a părăsit terenul pe targă. Plângea. Știa că a pierdut tot. Meciul. Sfârșitul sezonului. Mondialul.

Fundașul în vârstă de 32 de ani simțea că s-a accidentat grav. Tendonul drept s-a rupt și va avea nevoie de minimum șase luni pentru a reveni. Nu va mai putea juca la turneul final. Și, foarte probabil, nu se va mai întoarce la naționala Franței.
În noiembrie, Koscielny anunțase că se va retrage de la "cocoșii galici" după competiția din Rusia. 

foto Vezi imaginile cu accidentarea lui Koscienly în galeria foto de mai sus!

51de selecții are Laurent Koscielny la naționala Franței (debutase în 2011), pentru care a marcat un singur gol

Vezi și:

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase