INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO, AZI, 20:30, TVR, GSP.RO

FOTO + VIDEO "Extraterestrul" a ajuns printre pământeni » Primele declarații ale lui Rivaldo la sosirea în România

FOTO: Eduard Apostol / Gazeta Sporturilor +2   FOTO
FOTO: Eduard Apostol / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2017 09:07

Rivaldo a sosit în această dimineață în România, în jurul orei 03:35, urmând să asiste în această seară la meciul dintre Dinamo și Athletic Bilbao. În plus, brazilianul va participa și la dineul oficial organizat de clubul alb-roșu. 

"Sunt foarte fericit că am ajuns în sfârșit aici, în România, de mult timp i-am promis fiului meu că voi veni să îl văd. Va fi un meci mare și sper ca atât el cât și Dinamo să facă lucruri frumoase și să obțină un rezultat pozitiv.

E normal să fie presiune pentru el pentru că tatăl lui a fost un mare fotbalist, dar și el are calitate. A avut un moment în care a și vrut să se lase de fotbal din această cauză, dar eu l-am sfătuit să continue, să lupte, să creadă în el, că poate obține lucruri mari și el în fotbal", a declarat Rivaldo

...despre relația cu Adi Mutu: "Cu Mutu nu am mai vorbit de foarte mult timp, de fapt, am vorbit doar când a trebuit să vină fiul meu la Dinamo în iarnă. Știu că și el a fost un mare jucător care a evoluat la cluburi mari din Italia și din puținele conversații pe care le-am avut cu el dar și din ce mi-a povestit fiul meu, este o persoană extraordinară și un bun profesionist"

...despre antrenorul lui Dinamo: "Am jucat împreună cu Cosmin Contra la Milan, era un jucător foarte bun și văd că el confirmă și ca antrenor. Și aici are rezultate foarte bune și sper să ajungă cât mai sus cu această echipă"

...despre o eventuală venire la Dinamo: "Nu ar fi posibil acum. Dacă nu aș fi avut problemele pe care le am cine știe dacă aș accepta sau nu. E un nume mare, cu o galerie foarte frumoasă și cui nu i-ar plăcea să joace la un club cum este Dinamo"

 

Rivaldo a sosit la București

Posted by Gazeta Sporturilor on Wednesday, 26 July 2017

Rivaldinho a oferit un autograf pe un ziar al Gazetei Sporturilor, la un material dedicat fiului său, în care acesta povestea că e oglinda tatălui său. 

FOTO: Eduard Apostol / Gazeta Sporturilor

"Pentru fiul meu a fost foarte emoționant sa joace cu mine in echipa in Brazilia" Rivaldo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează