INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ANGLIA

Fulham în Europa League, datorită fair-play-ului!

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 26 mai 2011 19:24

Finalista Europa League de anul trecut va fi admisă în primul tur preliminar al competiţiei, clasîndu-se în Anglia pe locul secund în topul sportivităţii

Anglia a fost la un pas să aibă două retrogradate în Championship participante în Europa League! Blackpool a ratat de puţin ocazia de a i se alătura lui Birmingham City, cîştigătoarea Cupei Ligii în finala cu Arsenal. Locul atribuit de UEFA Angliei, pe baza clasamentului fair-play, a fost adjudecat pînă la urmă de Fulham, nimeni alta decît învinsa lui Atletico Madrid (1-2) în finala sezonului trecut.

Formaţia lui Mark Hughes s-a temut că nu va fi admisă din cauza cartonaşului roşu primit în ultima etapă, de altfel singurul din acest campionat! Londonezii au terminat Liga fair-play pe locul 4, după Chelsea, Tottenham şi Manchester Utd., care au obţinut calificarea în Europa datorită poziţiilor din topul Premier League, devansîndu-le cu un punct (1264 la 1263) pe "mandarinele" de la Blackpool!
În afara Angliei, Suedia şi Norvegia au primit dreptul la un loc în Europa League pe acelaşi criteriu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
blaustein
blaustein  •  26 Mai 2011, 23:41

Parerea mea e ca ar fi trebuit sa-si desemneze si acest ultim loc de cupe Europene tot pe criterii de performanta. Oricum nu cred ca cineva chiar isi propune sa prinda UEFA prin prisma clasamentului fair-play(dovada Zoltan Gera ), e doar o urmare . Astfel, Liverpool ar fi trebuit sa fie in EL.

gazistu
gazistu  •  26 Mai 2011, 23:41
Postat de liviuemil pe 26 Mai 2011, 22:07

Mare timpenie astea trei locuri.Mai bine le dadea ca si pe celelalte.Noi nu avem nici o sansa cu arbitrajul asta in care orice atingere e fault. De asta si jucam ce ne cinta arbitrii.

corect

liviuemil
liviuemil  •  26 Mai 2011, 22:07

Mare timpenie astea trei locuri.Mai bine le dadea ca si pe celelalte.Noi nu avem nici o sansa cu arbitrajul asta in care orice atingere e fault. De asta si jucam ce ne cinta arbitrii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează