INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INVERNESS - ASTRA, JOI, 21:45, GSP.RO, NETELEVIZAT

Gabriel Enache a găsit cheia victoriei în Europa League: ”Trebuie să-i surprindem pe contraatac”

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2015 00:00

Gabriel Enache a prefațat confruntarea cu Inverness din Europa League și crede că Astra trebuie să marcheze neapărat în Scoția ca să aibă un meci mai ușor în retur.

- Gabriel, cum ați pregătit meciul cu Inverness?
- Foarte bine și vom face acest lucru zi de zi pînă joi. Trebuie să ne adunăm după meciul cu Chiajna și să ne facem jocul nostru. Vrem să facem o figură frumoasă și să debutăm cu dreptul în această campanie europeană.

- Ce așteptări aveți de la această confruntare?
- În primul rînd, trebuie să marcăm, să ne facem mai ușor meciul de la Giurgiu. Cu gîndul ăsta plecăm.

- Ce puncte forte crezi că au adversarii voștri?
- Nu am făcut încă vizionare, dar Șumi ne-a vorbit despre ei. Sînt o echipă cu talie, se bazează mult pe faze fixe. Însă și Astra are atuurile ei. Pasăm bine, sîntem buni pe contraatac și așa sperăm să-i surprindem.

- Crezi că veți ajunge din nou în grupe?
- Noi vrem să ajungem cît mai departe, parcursul de anul trecut ne obligă. Dar acum cel mai important este primul meci, totul trebuie construit pas cu pas, așa că trebuie să facem un joc bun în Scoția!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
btnr1
btnr1  •  14 Iulie 2015, 17:44

dar Legia cu Botosani se vede in romania?

mama.is.here
mama.is.here  •  14 Iulie 2015, 14:28

Am inteles ca nu se televizeaza meciul deoarece la aceeasi ora se transmite in reluare fcsb-viitoeul 2-5, meci scoala la capitolul "omenie" pentru achipele satelit ale ***-chiajna, voluntari, pandurii si viitorul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  14 Iulie 2015, 11:49

n-au facut vizionare...dar schumi da din gura...evident vorbeste despre inverness din legende si mituri...s-ar putea sa-i coste...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează