INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ROSENBORG-STEAUA, AZI, 21:00 PROTV ȘI GSP.RO

GALERIE FOTO Steaua va juca diseară pe o bijuterie de stadion, situat în mijlocul unui complex de lux! Cît a costat totul

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2015 11:43

Corespondenții Gazetei la Trondheim, Dan Udrea și Alex Nicodim, au vizitat stadionul Lerkendal care are un gazon masă de biliard, o vizibilitate perfectă a cărui renovare a costat 40 de milioane de euro!

Acesta s-a aflat pînă acum 15 ani în proprietatea municipalităţii, care a renunţat cu greu la el în favoarea lui Rosenborg, dar a făcut-o şi sub imensa presiune publică a locuitorilor din Trondheim. La începutul lui 2001 şefii clubului au luat decizia de a renova aproape întreaga veche construcţie, care data tocmai din 1947. Totul a costat în jur de 360 de milioane de coroane norvegiene, adică 40 de milioane de euro, şi a fost gata în mai puţin de un an.

Citește pe platforma digitală o prezentare de excepție a stadionului din Trondheim

Stadionul e doar o parte din complexul care se întinde pe o suprafaţa extrem de mare. Lipit de arenă e un hotel, unde jucătorii pot rămîne în cantonament dacă e nevoie. Sub una dintre peluze se află magazinul oficial, cu produse cu însemnele clubului, iar în spatele parcării se află un pub, care se continuă cu o terasă, destinate special fanilor, care vor să bea o bere sau să urmărească alte meciuri la TV.

Meciul Rosenborg - Steaua va avea loc azi de la ora 21:00, în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Alte materiale exclusiv print

✓Cristian Lopez, atacantul lui CFR Cluj, vorbește despre experiența trăită alături de jucătorii de top ai Realului

✓ Rosenborg e condusă dintr-un imobil atipic: fostă cazarmă nemțească

✓ INTERVIU Il Luce, a 10-a oară în grupele CL cu Șahtior: "Am inima rezistentă la finaluri de infarct"

✓ Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
steauaucl
steauaucl  •  27 August 2015, 19:22
Postat de steauaucl pe 27 August 2015, 19:13

la cati bani ia bagat STEAUA lui Becali in buzunar trebuia acum sa aiba si stadion si echipa de UCL...dar prostul e tot prost...si joia si duminica si tot timpul !!!!

celor de la MAPN daca le oferea 500.000 inainte ca scandalul sa prinda proporti ar fi acceptat si rezolva si problema cu suporteri...500 de mii de eruo i scotea de la un singur meci in UCL sau din 2 in EL ...dar repet prostul e tot prost...si atat timp cat *** conduce acest club nu va fi bine... culmea si paradoxal e ca in 12 ani de cand e patron la club cel mai bine ia mers la STEAUA exact in perioada cand jiji a fost inchis... cum a venit afara deja sa si vazut ....zero barat !!! EU SUNUL SINCER MA ROG LA D-ZEU sa piarda STEAUA toate partidele sa il forteze pe jiji sa vanda....sunt multi care ar vrea STEAUA doar ca jiji minte ca nu sunt cumparatori....acum e falit deoarece atrebuit sa dea bani grei ca sa iasa de la puscarie si nu doar pentru asta a platit..a platit si pt ca sa nu mai intre inapoi ...daca ar fi fost corectitudine in tara asta jiji trebuia sa ramana fara nici macar 1 euro si sa faca puscarie macar 10 ani !!! pacat de Steaua deoarece este cel mai cunoscut club Romanesc in Europa...haterii comenteaza de rau acum si se bucura dar nu realizeaza ca de fapt din toata povestea asta STEAUA desi are probleme sta cel mai bine la toate capitolele ...STEAUA NU ARE DATORII CA DINAMO SAU RAPID !!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauaucl
steauaucl  •  27 August 2015, 19:13

la cati bani ia bagat STEAUA lui Becali in buzunar trebuia acum sa aiba si stadion si echipa de UCL...dar prostul e tot prost...si joia si duminica si tot timpul !!!!

benaflek
benaflek  •  27 August 2015, 15:26

alolo e zapada 6 luni pe an .noua sigur nu ne iesea acelasi stadion cu 100

Vezi toate comentariile (30)
Comentează