INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GAZ METAN - KUPS 2-0 (ÎN TUR 0-1)

Gaz Metan a întors rezultatul din tur şi a eliminat-o pe KuPS » Willkommen Mainz!

Bawab și colegii săi au adus primul punct 2
României în clasamentul UEFA +9   FOTO
Bawab și colegii săi au adus primul punct 2 României în clasamentul UEFA

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 iulie 2011 10:48

Mediaşul a punctat de două ori, exact cît trebuia pentru calificare. Pentru play-off se va bate cu nemţii.


Ciprian Petre a preluat la marginea careului şi a şutat tare, dar a blocat Hilander (5). Apoi Eric a trimis la o palmă de vinclu (8). Din 8 metri, Hoban a tras în Balogh (17)! Ardelenii au început cu viclenie, aglomerînd apărarea şi lovind pe contre.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Nu se gîndea nimeni, la Mediaş, că "lupii negri" pot rata calificarea. A fost 0-1 în tur, pe un sintetic de climă boreală, dar ieri s-a dat reset, în iarba verde de acasă. Finlandezii au vrut să facă jocul, însă mingea le sărea din glezne. Nici nigerianul Williams nu s-a descurcat: singur, a strecurat alături o minge pe care scria, irevocabil, " calificare".

Mediaşul a presat. Dar, ca şi în tur, risipea lejer mingile duse greu în careul nordicilor. Hoban şi Eric au încercat de la distanţă. La început, n-a mers. Ciprian Petre a lovit însă aşa cum trebuie, puternic, la colţul lung, pentru un 1-0 (36) ce echilibra şansele calificării. Gazul a rămas sus. Bawab a avut de două ori în vîrful bocancului golul de 2-0. Finlandezii erau în genunchi, n-aveau cum să reziste. Hoban a urcat, a agăţat o minge în careu şi a făcut 2-0 (54).

La Mediaş se declanşa fiesta, dar nordicii aveau în plan propria petrecere. Au urcat cu toate liniile, căutînd golul. Oravainen a ratat inexplicabil, din mijlocul careului. Imediat Gazul a replicat. Eric a tras, dar Nissinen a scos de pe linie! Brazilianul n-a marcat nici singur cu portarul. Dar n-a mai contat! Pe un final încins, Mediaşul şi-a apărat avantajul şi se va duela pentru play-off cu nemţii de la Mainz.

2.000 de euro a fost prima de calificare a medieşenilor aseară

Eric zice că nu mai prinde meciul cu Mainz!
Brazilianul Eric a plîns în hohote la finalul partidei cu KuPS Kuopio, acesta declarînd că este foarte posibil să plece de la Gaz Metan înainte duelurilor cu Mainz din turul 3 preliminar. "A fost un meci greu. Să vedem ce va fi cu Mainz. Sînt şanse să plec, dar cu sufletul rămîn aici. O să mai vorbim", a spus mijlocaşul de 25 de ani.

"Mă bucur că ne-am calificat, dar mă interesează mai mult campionatul decît Europa League. Nu am semnat încă prelungirea contractului, dar m-am înţeles verbal cu oficialii clubului"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
bijuviju
bijuviju  •  22 Iulie 2011, 23:06

haide gazu!!! haide gazu!!! OLEE , OLEE, OLEEEEEE!!!! multumim tuturor pentru felicitari. speram sa nu va dezamagim.

oxigendc
oxigendc  •  22 Iulie 2011, 12:08

Bravo Gazul! Am avut ceva emotii pt voi la penalty-ul neacordat pt williams ala dar, cread ca si asa se termina 3-1 si tot va calificati! Mult succes si cu nemtii! cine stie... poate faceti surpriza!

 •  22 Iulie 2011, 10:45
Postat de booba pe 22 Iulie 2011, 01:03

Bai da' ce-i cu "articolul" asta? fara Becali?? fara stoaia??

vezi ca tre sa te trezesti dimineata de-acuma... asa ca du-te si te culca...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează