INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENT - VIITORUL

GENT - VIITORUL // EXCLUSIV Motivul pentru care meciul echipei lui Hagi nu e la TV: „Ne întoarcem în timp, putem «vedea» meciul la radio”

Meciul echipei lui Hagi cu Gent nu va fi la TV // foto: Dumitru Angelescu (Libertatea)
Meciul echipei lui Hagi cu Gent nu va fi la TV // foto: Dumitru Angelescu (Libertatea)

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iulie 2019 11:56

Gent - Viitorul, partida de azi din turul II al preliminariilor Europa League, nu va putea fi urmărită la TV. Motivul e unul simplu: TVR a refuzat să achite o sumă de bani în plus pentru cumpărarea meciului echipei lui Gică Hagi. 

  • Gent - Viitorul se joacă azi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro. Ionuț Coman, corespondentul Gazetei în Belgia, va transmite ultimele informații de la fața locului!

„Gent - Viitorul nu se vede la TV în România. TVR a renunțat la această transmisie cu două zile înainte de meci din motive de preț ridicat, 25.000 de euro + TVA. Din cauza timpului scurt de promovare a returului din 1 august, luat deja de TVR, nicio altă televiziune nu a preluat drepturile pentru turul de astăzi.

«Regele» nu va putea fi încurajat de fanii săi decât de la stadionul din Gent.
Noi ne întoarcem în timp și putem «vedea» meciul doar la Radio România Actualități”, a declarat Dana Iancu, deținătoarea unei agenții care cumpără drepturi TV. 

Vezi și: Cine transmite la TV meciurile echipelor românești din Liga Campionilor și Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
2002623856506358
Cristian Rusu  •  25 Iulie 2019, 22:01

E pe National tv

steaua.libera
steaua.libera  •  25 Iulie 2019, 13:08

Parcă TVR plângea după Liga I, Infecții

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  25 Iulie 2019, 13:07

Viitorul nu are suporteri,asta e clar!Hagi trebuia sa investeasca la un club cu suporteri.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează