INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENT - VIITORUL

GENT - VIITORUL // VIDEO Conferința oficială a lui Gică Hagi: ce le-a spus belgienilor despre Ianis și ce spune despre șansele de calificare

FOTO: Ionuț Coman +5   FOTO
FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 22:18

Viitorul o înfruntă pe Gent în turul II preliminar al Europa League. Constănțenii au susținut antrenamentul oficial pe arena din Gent, iar Gică Hagi a promis că echipa sa va juca același fotbal ofensiv.

  • Gent - Viitorul e joi, de la 21:30. Partida nu e transmisă la TV în România, dar va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro. 

Hagi a apărut la conferința de presă optimist. „Suntem fericiți că jucăm din nou în Europa. Sperăm să o facem mai bine decât în urmă cu trei ani, pentru că am căpătat multă experiență. Suntem în formă, am început foarte bine sezonul. Va fi o dublă deschisă, pentru că ambele echipa joacă fotbal. Sper ca noi să trecem turul”, mărturisește managerul tehnic al Viitorului, care explică și ce ar însemna un rezultat pozitiv: „Noi jucăm fiecare meci la victorie!

Gică Hagi: „Voi trebuie să-l faceți mai bun pe Ianis!”

Ziariștii belgieni sunt în continuare curioși în privința lui Ianis și vor să știe dacă „Regele” a vorbit cu fiul său despre Gent: „El trebuie să joace fotbal. Despre Gent, știu eu tot. Am stat cu el în ultimele trei zile. Am venit mai devreme, am fost la Supercupă, am vrut să simt pulsul fotbalului belgian. Ianis trebuie să se adapteze, este deja un nume cunoscut în Europa și a venit aici să-l faceți mai bun”.

Întâlnirea se încheie cu Hagi promițând că echipa sa va juca același fotbal spectaculos și va încerca să câștige. Apoi, antrenamentul oficial, desfășurat pe superba arenă din Gent, la o temperatură de peste 30 de grade. Dar momentul ci adevărat fierbinte vine mâine seară.

„Este altceva acum, am acumulat experiență, avem omogenitate și vrem să obținem un rezultat pozitiv. Am rămas datori pe plan european și ne dorim să demonstrăm că putem face față. Vrem să arătăm că echipa a evoluat. Va conta că avem cât de cât ritm, am adunat deja minute în meciurile oficiale, iar ei încă nu au început sezonul”Bogdan Țîru, căpitanul Viitorului

Vezi și: 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează