INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RACING LUXEMBOURG - VIITORUL, JOI, 21:00, GSP.RO, TVR 1

Gheorghe Hagi și-a dezvăluit tactica înaintea debutului în Europa League: "Cu ei o să joc"

FOTO: Ionuț Coman +2   FOTO
FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 21:27

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă partida de joi seara, ora 21:00, în deplasare cu Racing Luxembourg (TVR 1, GSP.ro), contând pentru turul I preliminar din Europa League. 

"Și noi, și ei, ne dorim să trecem turul. Vom încerca să ne impunem jocul și să marcăm, chiar dacă jucăm în deplasare. Nimeni nu e favorit, ar fi o greșeală să credem asta. Suntem la început de sezon, este primul meci oficial și nu am ajuns la capacitate maximă. Va fi echilibru, dar sper ca noi să fim mai buni. I-am analizat, defensiv trebuie să ne adaptăm, iar ofensiv să ne facem jocul.

1.40e cota la victorie a Viitorului

Nu-i niciun secret, vom incepe cu Ianis, Mățan si Drăguș în față. Sunt trei jucători foarte tineri și foarte talentați. Obligația noastră este sa ne calificam, iar românii care vor veni la meci sa vadă spectacol și să se bucure la final", a declarat Hagi la conferința din această seară. 

"Regele" a fost completat de fiul său, Ianis, care e încrezător că echipa sa poate obține un rezultat favorabil în deplasarea din Luxemburg. 

"Am avut o perioadă bună de pregatire, cu multe antrenamente și meciuri amicale și  suntem gata pentru a începe sezonul cu dreptul. Meciurile europene sunt mereu dificile, cred că și cel de mâine va fi echilibrat, ne dorim să scoatem maximum și să plecăm acasă cu o victorie.

Dacă vor veni români din zonă să ne vadă, înseamnă că facem o treabă bună, jucăm un fotbal spectaculos și sper să-i facem fericiți", a mărturisit Ianis Hagi

Echipa lui Hagi a efectuat în această seară, de la ora 21:00, ora României, antrenamentul oficial pe stadionul "Josy Barthel". Aceasta este arena unde evoluează în mod tradițional selecționata Luxemburugului.

Câteva zeci de români vor veni joi seara pentru a o susține pe Viitorul în confruntarea cu Racing.

 "I-am analizat, au un sistem care seamană cu cel al Legiei, sunt jucători cu experiență, dar trebuie să jucăm bine și să încercăm să câștigăm. Este adevărat că au fost amicale în care am luat multe goluri, poate că s-a simțit oboseala, poate că nici noi nu am jucat ce trebuia, dar am lucrat tactic foarte mult și cred că am rezolvat problemele" Bogdan Țîru 

  • Racing Luxembourg - FC Viitorul, meci contând pentru primul tur din Europa League, se joacă joi, de la ora 21:00, în direct la TVR 1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jack_the_striper
jack_the_striper  •  12 Iulie 2018, 00:02

Forza Viitorul!

tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  11 Iulie 2018, 22:16

Mult succes Hagi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează