INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VFB STUTTGART - STEAUA 2-2

Gigi Becali e invidios pe CFR: "Am vrut să vin şi eu cu fruntea sus, războinic, cu o victorie"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 septembrie 2012 22:37

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre egalul obţinut de echipa sa pe terenul celor de la VfB Stuttgart, scor 2-2. Finanţatorul echipei din Ghencea s-a arătat mulţumit de rezultat, chiar dacă se putea obţine chiar o victorie.

" Steaua a avut astăzi ceva noroc. Am jucat foarte bine, mi-a plăcut. Adi Popa şi Tătăruşanu au jucat extraordinar. Vom fi obosiţi la meciul cu Rapid. Pintilii şi Rusescu au fost odihniţi, vom avea echipă bună în teren. Am vrut să vin şi eu cu fruntea sus, războinic cu o victorie.

Stuttgart e o echipă mai valoroasă decît Braga. Rezultatul CFR-ului le-a dat încredere jucătorilor noştri.  Noi nici nu am jucat în formula noastră şi tot am fost foarte aproape de calificare. Ne vom califica, staţi liniştiţi", a spus patronul Stelei la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
siebenbuergen
siebenbuergen  •  21 Septembrie 2012, 16:04
Postat de adrian84 pe 21 Septembrie 2012, 09:44

Un fanfaron, un om fals, un ingamfat, un grandoman, hot, pervers, calic, mincinos intr-un cuvant..un fariseu care pe ce pune mana se usuca.

buna caracterizare

jalemare
jalemare  •  21 Septembrie 2012, 11:11

totusi braga a jucat finala EL anul trect si acum joaca in UCL...sa fim seriosi, stuttgart nu e decat o echipa mediocra.

adrian84
adrian84  •  21 Septembrie 2012, 09:44

Un fanfaron, un om fals, un ingamfat, un grandoman, hot, pervers, calic, mincinos intr-un cuvant..un fariseu care pe ce pune mana se usuca.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează