INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB, JOI, 20:00, PROTV, TV TELEKOM ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali nu se dezminte » A spus în direct echipa de start a lui Dică pentru meciul cu Plzen: "E cea mai mare dorință a mea"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 11:57

Gigi Becali a anunțat echipa de start pe care Nicolae Dică o va trimite în teren la meciul din deplsare cu Viktoria Plzen, care se va juca în această seară, de la ora 20:00 și care va putea fi urmărit în direct pe ProTV și TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Andrei Vlad va fi în poarta celor de la FCSB, iar Alibec și Golofca vor fi titulari.

Echipa de start FCSB: Vlad - Enache, Planici, Bălașa, Morais - L. Filip, Ov. Popescu - Golofca, Man, Fl. Coman - Alibec

"Florinel Coman, Man și Golofca titulari. Dică l-a luat pe Budescu în lot, dar nu-l  impun. Budescu o să joace cu Astra, nu va juca acum. Eu nu mă impun. Eu vreau să fac maxim, așa mi-am propus în viață, nu îmi place locul 2, cu jumătăți de măsura.

În poartă va juca Vlad. Alibec va fi titular. Budescu ar fi adus un plus de experiență. Cea mai mare mare dorință a mea este diseară să-l vad pe Man cum joacă pe postul de al doilea vârf. Dacă joacă bine îi crește cota cu 10 milioane de euro", a spus Gigi Becali la Pro X.

CLASAMENTUL ȘI PROGRAMUL GRUPEI G:

clasament

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
chronic
chronic  •  23 Noiembrie 2017, 18:02

astia is bat joc de noi, vor sa o luam la scor. nu au batut iasi cu titularii, nu bat nici azi si nu vor bate nici astra cu titularii

ionut_adventist
ionut_adventist  •  23 Noiembrie 2017, 17:39
Postat de claudiu.h12 pe 23 Noiembrie 2017, 17:33

"Să facem" ?????? Pai cum sa facem tovarase ? ....cand tu stai acasa la TV si te uiti la patronii tai spirituali, jiji si mimi ? Si la echipa lor, EFSIESBI ?? Vai de burta ta goală !

Tu la ce te uiti, nefericitule? la falimentul dinamoului? :))))

claudiu.h12
claudiu.h12  •  23 Noiembrie 2017, 17:33
Postat de manty_one pe 23 Noiembrie 2017, 16:31

e mare presiune pe Plzen astazi....totul sau nimic,daca fac egal sau pierd adio sperante ptr locul 2,ultimul lor meci e la Beer Sheva....FCSB si daca pierd astazi,trebuie sa castige ultimul meci acasa cu Lugano ptr a termina pe locul 1...oricum daca FCSB vor pierde o vor face din cauza lor si pierd banii care s-ar da la victorie ori egal,sper ca asta sa nu se intample si sa facem cel putin egal!!

"Să facem" ?????? Pai cum sa facem tovarase ? ....cand tu stai acasa la TV si te uiti la patronii tai spirituali, jiji si mimi ? Si la echipa lor, EFSIESBI ?? Vai de burta ta goală !

Vezi toate comentariile (28)
Comentează