INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RUDAR 4-0

Gigi Becali, scos din minți de ancheta lui Tolontan: "S-a găsit el să spună că am furat eu! Și-a asumat Gabriela Firea răspunderea!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2018 12:03

FCSB a trecut de Rudar Velenje, scor 4-0, într-un meci disputat pe un gazon teribil. Gigi Becali acuză că vina este împărțită de jurnalistul GSP Cătălin Tolontan și de procurorii DNA. 

"Gazonul a fost extraordinar în toamnă, până acum o lună. S-a găsit Tolontan, care n-a avut el ce face decât să spună că am furat eu, că mi-a închirat mie fără licitație doamna Firea.

Firma care făcea mentenanță s-a speriat.  Cei de acolo au zis că dacă nu e totul legal, ei nu mai fac nimic. O lună de zile nu au mai călcat pe acolo. Utilajele alea n-au mai fost bine folosite. Primăria nu a mai avut ce face. 

Vrem să distrugem și Steaua, și gazonul, și fotbalul? Durează 4 luni licitația. Fac așa ca să te enerveze, să te înnebunească. A stat gazonul o lună de zile neîntreținut. Și-a asumat Gabi Firea răspunderea după și a pus firma să lucreze în continuare. Până faci licitație, trebuie să găsești anumite portițe juridice să rezolvi problemele", a declarat Becali la TV Pro X.

Contractul incriminat

Pe 18 iunie 2018, GSP a publicat o investigație care scotea la iveală modul în care a fost atribuit contractul pentru îngrijirea gazonului de pe Arena Națională. La finalul lui martie 2017, pe fondul cererii lui Becali de a avea stadionul, Primăria Capitalei hotărăște să întrerupă contractul-cadru de întreținere a Național Arena cu firma UTI.

Pe 1 noiembrie, se înregistrează în Primăria Capitalei îl alege pe Becali ca prestator de servicii pentru gazon, fără licitație, fără SEAP, fără nicio regulă de achiziție publică. Vezi detalii AICI.

DNA s-a sesizat după dezvăluiri și a cerut documente despre felul în care Gabi Firea i-a dat clubului lui Gigi Becali întreținerea gazonului Arenei Naționale fără licitație! 

Procurorii au cerut atât clubului FCSB, cât și Primăriei Capitalei, actele referitoare la protocolul dezvăluit pe 18 iunie 2018 de către Gazeta Sporturilor. Dosarul deschis de procurorii anticorupție poartă numărul 383/P/2018.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (164)
699077510215282
Tudor Chirea  •  04 August 2018, 11:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florar
florar  •  03 August 2018, 22:05
Postat de zizu pe 03 August 2018, 21:54

La dinamo sunt supoziții, nimic dovedit, la fcsb e pe față cu fona și nașul

Nastase a dat stadionul,Negoita e patronu',Viorica vine iar cu stadionu'...Dar voi nu si nu...Va renegati ADN...????O fi ajuns militianu' patronul...???

indolentu
indolentu  •  03 August 2018, 21:55
Postat de florar pe 03 August 2018, 21:49

Sa fi de la Dinamo si sa te arati deranjat de PSD dupa ce ai primit atatea pomeni de la astia...Asa va purtati cu binefacatorii vostri?

sa fii cu 2 i ca acu te corecteaza fecesebistii tai irlandezu si sibelibelulis sau pardon iai corecteaza doar pe cei antifece4consoane

Vezi toate comentariile (164)
Comentează