INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SCHALKE 0-0

Gigi Becali se ia din nou de Mihai Costea: "Nu a stat bine în teren, nu e obişnuit cu meciurile tari"

Mihai Costea şi Ronny Levy
Mihai Costea şi Ronny Levy

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 19:26

Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat evoluţiile jucătorilor roş-albaştri în meciul cu Schalke, scor 0-0, din prima etapă a grupelor Europa League.

"Se putea mai mult decît un egal cu Schalke. Ne-a lipsit puţin curaj şi un atacant mai în formă. Asta ne-a lipsit şi un mijlocaş de construcţie. Nu am văzut un Schalke care nu putea fi bătut. Nu am avut ocazii, dar jocul parcă spunea asta, că trebuie să cîştigăm. Am avut momente cînd am pasat lejer.

Nu a stat bine Mihai Costea între fundaşii centrali, nu a ştiut să stea ca să primească mingea. A prins o zi mai proastă, mai are pînă să se obişnuiască cu meciurile tari. Dacă era atent la o fază şi nu stătea în ofsaid, dădea gol. Nu puteam marca cu şuturi, pentru că nu a fost tactica aşa gîndită.

Marica nu a putut să se remarce, l-a avut în faţă pe Geraldo, a jucat bine şi Galamaz. Levy e un antrenor bun.

Gardoş a jucat binişor, a făcut două greşeli care putea să ne coste, dar eu zic că îşi revine. Tatu mi-a plăcut cel mai mult, care e de departe un jucător valoros.

Florin Costea nu poate să fie lider. Să joace bine, să dea goluri şi după aia poate să fie lider. Nu faci tu ce vrei la Steaua", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
eugen6000
eugen6000  •  16 Septembrie 2011, 23:52

Dar tu fa incontinuare cum te duce "berbecu" si baga atacanti ca vad ca in aparare si la mijloc numai improvizatii ai si te mai iei si de costea, pai ce vrei sa joace asta si in poarta??? mai bine pleci si lasa pe altii ca nu moare calul cand vrea stapanul.

eugen6000
eugen6000  •  16 Septembrie 2011, 23:52

O fi asta patron "beeehaila" asta si baga bani, dar taran, cioban, mahalagiu mai prost ca asta nu am vazut niciodata, asta cum ia o bataie cum gata face restructurare la echipa si sincer m-am saturat de cate ori a schimbat ciobanelul echipa asta, am o propunere pentru el ca tot se lauda el ca da "meleoane de ieuro" pe jucatori vinde ciobane oile (si aici ma refer la cele de la ferma nu la jucatori), bine poti sa vinzi si jucatorii astia ca ii distrugi, si cumpara toata tiki taka Barcelona si rezolvi problema, nu tu nervi, nu tu suparari, vctorii la pas etc. dar ai grija ce antrenori mai aduci ca s-ar putea sa ii distrugi si pe aia, ca astia nu mai stiu unde sa stea in ter

the_jocker
the_jocker  •  16 Septembrie 2011, 23:42
Postat de stelutza007 pe 16 Septembrie 2011, 23:12

As manca iarba proaspata de unde a calcat Tanase, sa simt talentul sau in stomac.

justsamba nu te mai prosti cu nick-ul asta ca nu-ti sta bine . :))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează