INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŢSKA SOFIA - STEAUA, JOI DE LA 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT

Gigi Becali şi-a găsit fundaş dreapta pentru TIKI-TAKA » Pe cine de la ŢSKA şi-l doreşte în echipa Stelei

Ivan Bandalovski a avut mai multe realizări pe faza ofensivă decît a avut Tănase
Ivan Bandalovski a avut mai multe realizări pe faza ofensivă decît a avut Tănase

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 20 august 2011 11:52

Gigi Becali s-a temut de Zicu pentru meciul din prima manşă a play-off-ului Europa League, dar a remarcat un alt fotbalist de la ŢSKA Sofia. Observaţia patronului Stelei este corectă, fundaşul dreapta Ivan Bandalovski a fost foarte activ şia a reuşit opt driblinguri, cu unul mai mult decît tot tridentul ofensiv al Stelei, Costea-Tănase-Nicoliţă.

Bandalovski a jucat contra Stelei aşa cum visează Gigi Becali să evolueze fundaşul dreapta din echipa sa. Becali a spus în mai multe rînduri că îşi doreşte un fundaş lateral pe stilul lui Dan Petrescu, tehnic şi care să participe intens la faza ofensivă.

"ŢSKA a combinat mult, are jucători de valoare. Chiar i-am spus lui Victor să îi întrebe cît costă numărul 11 de la bulgari, mi s-a părut foarte bun".
Gigi Becali

În meciul cîştigat de Steaua cu 2-0, Mihai Costea, Tănase şi Nicoliţă n-au driblat cît fotbalistul cu numărul 11 de la ŢSKA. Bandalovski a driblat de opt ori, o dată în plus faţă de tridentul ofensiv al Stelei. Mihai Costea a făcut trei, Tănase şi Nicoliţă cîte două.

Steaua are în lot un singur fundaş dreapta de meserie. Gabi Matei este unica soluţie pentru acest post din lotul lui Ronny Levy, Martinovici fiind folosit ca soluţie de avarie.

Ivan Bandalovski are 24 de ani şi s-a format la juniorii lui Litex Loveci. A ajuns la ŢSKA Sofia în toamna anului 2010.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
x0585
x0585  •  20 August 2011, 20:55

Eu repet: s-a demonstrat inca odata (desi nu era nevoie) ca Steaua are galerie, suporteri, etc. Steaua NU reprezinta drogatii din Peluza Nord si nici Homosexual1i din Peluza Sud.

suporterfcsb
suporterfcsb  •  20 August 2011, 16:23

eu zic că Gabi Matei e peste,de la TSKA ar fi bun Nelson,Moraeș și Platini !

bigbelly
bigbelly  •  20 August 2011, 16:04

A fost intr-adevar spectaculoasa cavalcada aia de driblinguri in careul Stelei, dar in careu dribleaza oricine, ca e moca. D-astia vezi in fiecare duminica dimineata pe orice teren sintetic de prin parcurile Bucurestiului. Fotbalistii in careu nu pierd vremea cu driblinguri, de-acolo fotbalistii trag la poarta. La faza aia inteligenti au fost oamenii Stelei, care in ciuda driblingurilor au evitat faultul si l-au lasat sa se rostogoleasca cu mingea catre nicaieri. Si inca ceva: n-a observat nimeni cat de usor l-a pus Dodel in fund de vreo doua ori in prima repriza?!...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează