INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GUIMARAES - FCSB 1-0

GUIMARAES - FCSB 1-0 // Gigi Becali, față în față cu o nouă PREMIERĂ NEAGRĂ » Ce înseamnă eliminarea din Europa League

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 09:41

FCSB a pierdut returul cu Guimaraes, scor 0-1, ratând șansa de a se califica în grupele Europa League după un an de pauză. 

Eliminarea de aseară produce o situație cu care FCSB nu s-a mai întâlnit în istoria ei de 16 ani și jumătate. E pentru prima dată când echipa ratează doi ani la rând accesul în grupele unei competiții europene. De fapt, între 2004 și 2014 s-a calificat de fiecare dată, bifând 11 prezențe consecutive în grupe. 

În schimb, în ultimele 5 sezoane are deja 3 eșecuri de acest gen: 2015, 2018 și acum. Eliminarea din acest sezon completează un sezon dezastruos, în care roș-albaștrii ratează obiectic după obiectiv: echipa e pe ultimul loc în campionat, iar acum și-a luat adio de la Europa, un sceriu la care se gândea nici cel mai pesimist fan al echipei lui Becali.  

„ Cu siguanță că este o pedeapsă de Sus. Domnul știe de ce. Poate e mai bine așa pentru mine. Poate nu trebuie să mă calific și să iau campionatul la anul. Poate e nevoie să mă las, poate îmi dă Domnul semne și atunci o să mă las.Nu mă întreabă Hristos la judecată dacă m-am calificat în grupele Europa League” - Gigi Becali, patron FCSB

Vezi și: 

Gigi Becali, monolog după eliminarea din Europa: „Vina e a mea. Poate e nevoie să mă las”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
fcsb_din_capatul_lui_14
fcsb_din_capatul_lui_14  •  30 August 2019, 18:18

Respect Gigi Becali !!! pentru ceea ce faci la FCSB !!!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  30 August 2019, 17:31
Postat de Constantin Valentin pe 30 August 2019, 17:27

La cum arata acum FCSB, in urmatoarele 3 meciuri cu Viitorul , Craiova si CFR , FCSB va primi cel putin 10 goluri , va ramane cu 4 puncte si va retrograda in Liga 2 daca George Becali nu va incheia ACEASTA MASCARADA SI NU ISI VA RETRAGE ECHIPA DIN LIGA 1 !!! ADEVARATA STEAUA JURIDIC VORBIND SE AFLA IN LIGA A 4 A !!!

Esti mai prost ca becali!

haxor
haxor  •  30 August 2019, 17:28

Oooo Daaa!! Profesorul de fotbal la care casca gura toti cibanii tarii! "Nea Gigi, ne dai si noua un leu?!" ...ca fotbal avem deja de cand esti antrenor de talie mondiala! :-))))))))))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează