INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GUIMARAES - FCSB 1-0

GUIMARAES - FCSB 1-0 // Vedete de carton » NOTE GSP după o nouă înfrângere a echipei lui Becali: 10 jucători s-au făcut de râs, Gnohere a fost penibil!

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 09:55

GUIMARAES - FCSB 1-0 // Inevitabilul eliminării din play-off-ul Europa League s-a produs aseară, iar FCSB, o echipă aflată în plină suferință, a dat cu piciorul unui nou obiectiv, pierzând cu 0-1 returul din Portugalia, după 0-0 în tur. 

Vedetele atât de lăudate de Becali de-a lungul timpului au dezamăgit din nou în partida cu Guimaraes, în care FCSB aproape că nu a contat în atac. 

Nu mai puțin de 9 jucători din formația roș-albaștrilor au primit nota 4. Fundașii laterali Valentin Crețu și Soiledis au fost punctele slabe din defensivă, însă adevăratul dezastru a venit de la mijloc în sus.

Mihai Pintilii, Panțâru, Ovidiu Popescu, Moutinho, Florinel Coman, Florin Tănase și Harlem Gnohere au fost inexistenți, toți primind aceeași notă, 4.

Cel mai slab de pe teren a fost însă Harlem Gnohere. Trimis pe teren la pauză, în locul lui Pintilii, francezul s-a făcut din nou de râs. A primit nota 3, cea mai mică din echipa lui Vintilă. 

GUIMARAES - FCSB 1-0 // Vedete de carton » NOTE GSP după o nouă înfrângere a echipei lui Becali: 10 jucători s-au făcut de râs, Gnohere a fost penibil!

Vintilă, tot corijent

Dacă Ivo Vieira, antrenorul portughezilor, a primit nota 8, Bogdan Vintilă, noul tehnician de la FCSB, a fost notat cu 4. Înlocuitorul lui Vergil Andronache venea după partida cu Gaz Metan Mediaș, 0-4, în urma căreia a primit nota 2!

Vezi și: 

Gigi Becali, monolog după eliminarea din Europa: „Vina e a mea. Poate e nevoie să mă las”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
cipinho79
cipinho79  •  30 August 2019, 10:54

n-am vazut meciul, am preferat s-o urmaresc pe Sorana ;) nu era nimic de vazut, rezultat anticipat, eliminare corecta, echipa de play-out in liga 1, patron afon in fotbal dar cu bani de aruncat, insa zgarcit in privinta unui antrenor-manager de clasa . de fapt nu zgarcit insa nu vrea ca un copil mai mare sa-i ia jucaria din mana si sa se joace el cu ea si sa primeasca laudele ;)

138672209828437
Gelu Oanca  •  30 August 2019, 10:53

Pintilii, Coman si Tanase nu merita mai mult de 3.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 August 2019, 10:50

"Mihai Pintilii, Panțâru, Ovidiu Popescu, Moutinho, Florinel Coman, Florin Tănase și Harlem Gnohere au fost inexistenți, toți primind aceeași notă, 4. Cel mai slab de pe teren a fost însă Harlem Gnohere. Trimis pe teren la pauză, în locul lui Pintilii, francezul s-a făcut din nou de râs. A primit nota 3, cea mai mică din echipa lui Vintilă." Prin urmare, Gnohere are și trei și patru.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează