INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GUIMARAES - FCSB

GUIMARAES - FCSB // VIDEO Surpriză în Portugalia: Filipe Teixeira, ofertat de Narcis Răducan!

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2019 22:58

FCSB dispută joi seara returul cu Guimaraes din Portugalia, țară din care echipa lui Gigi Becali s-a aprovizionat de-a lungul timpului în materie de transferuri. 

  • Guimaraes - FCSB se joacă joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0!

Miercuri seara, cu 24 de ore înaintea meciului, jucătorii lui Bogdan Vintilă au fost vizitați la antrenamentul oficial de Filipe Teixeira, 38 de ani, fostul mijlocaș al roș-albaștrilor. 

Portughezul și-a încheiat conturile cu FCSB la finalul sezonului trecut și nu a mai dorit să revină în fotbalul românesc, în ciuda faptului că a fost ofertat de echipe precum Rapid sau Farul Constanța. Acesta ar putea ocupa însă o funcție administrativă la fosta sa echipă.

Teixeira a fost ofertat de Narcis Răducan miercuri seara, directorul sportiv al celor de la FCSB propunându-i lui Filipe postul de scouter al roș-albaștrilor în Portugalia. 

Antrenamentul oficial al FCSB-ului:

GALERIE FOTO + VIDEO Moare FCSB unde s-a născut Portugalia? Reportaj GSP din Guimaraes, orașul-poveste mândru că a fost miezul întregii țări

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fairplayromania
fairplayromania  •  29 August 2019, 03:15

Prostovanul de Narcis vrea sa îl bage in echipa la fcsb, să respecte regula FRF ,aia sub 21 de ani....

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  29 August 2019, 00:05

*** ? Că pe prostul ăla toți îl fraieresc cum vor ... *** făcea excursii prin America de Sud și-i aducea *** pe bani de puteai cumpăra o echipă din Bundesliga , acum *** ăsta îl face la buzunar ... Gigi , cap ai , minte la ce ți-ar mai trebui ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează