INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB, JOI, 21:45, GSP.RO, PRO TV

HAJDUK SPLIT - FCSB // Analiză dezarmantă a lui Ivan Pesici în presa croată: "FCSB are fani, dar nu are suporteri! Dacă s-ar întâmpla asta în Croația, fanii ar răsturna țara" + 3 detalii interesante remarcate de dinamovist

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 17:59

Ivan Pesic, singurul croat rămas de la Dinamo, a vorbit în presa din Croația despre duelul de joi dintre Hajduk și FCSB. Fotbalistul "câinilor" crede că fanii celor de la FCSB nu se pot compara cu cei ai croaților, cosiderând că fenomenul "clonelor" din România ar fi de neconceput în Croația. 

  • Hajduk Split - FCSB, se joacă joi, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV. 

"Steaua are cei mai mulţi fani din România, dar... Când am jucat derby-ul a avut 26-27.000 de fani, însă dintre ei doar vreo 6.000 au fost suporteri. Ceilalţi au fost spectatori care au venit doar pentru că era derby.

Au şi fani foarte înverşunaţi, îşi spun «ultraşi», dar ei susţin clubul CSA Steaua, care aparţine de Armată şi care joacă în liga a patra. A jucat recent derby-ul cu Rapid cu 36.000 de suporteri în tribune. În liga a patra.

Doar România are două Steaua, două Craiova. Este un lucru care nu se va întâmpla la noi (n.r. în Croaţia). Dacă cineva va încerca să facă asta cu Hajduk, fanii ar răsturna ţara cu susul în jos!", a spus Pesici, pentru site-ul jutarnji.hr, citat de TV Telekom Sport. 

3 VULNERABILITĂȚI remarcate de Pesici LA FCSB: 

1. "Gnohere nu este rapid, este mai lent decât Nizic. Dar este puternic. Şi el nu ratează. Îl au şi pe Moruţan, un tânăr foarte bun, care a marcat cu Rudar şi Iaşi. Este o mare speranţă, un număr 10".

2. "Teixeira, din Portugalia, a jucat împotriva aripii noastre de pe stânga. El este un jucător bun, mai ales pe atac, dar are deja o vârstă. El revine pe apărare, dar jocul său este semiactiv. Dacă va juca, este o bună şansă pentru Juranovic să domine pe acea parte".

3. "Steaua este o echipă bună, dar nu atât de bună. A învins cu 4-0 pe Poli Iaşi, dar Iaşi a avut o cădere. Dacă Hajduk nu primeşte gol pe Poljud, are mari şanse să se califice". 

Luni, Pesic a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro: "Torcida o să-i facă să le tremure picioarele"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
vladut12
vladut12  •  08 August 2018, 10:35
Postat de crangasi_visiniu pe 07 August 2018, 18:30

La meciul cu Iasiul, cred ca au fost mai multi stewarzi decat fani FCSB, deci si placa cu fanii cade.

Ia-ți ochelari! :)))

vladut12
vladut12  •  08 August 2018, 10:35

Steaua nu are nevoie ede suporterii CSA! Sa se facă de ras în liga 4 sau 5!

vladut12
vladut12  •  08 August 2018, 10:33

Steaua nu are nevoie de fanii aia care sunt cu CSA și care se fac de ras în "derbyurile" din liga 4. Steaua nu mai are 5 milioane jumate de suporteri, are 5.495.000! :)))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close