EUROPA LEAGUE    •   HAJDUK SPLIT - FCSB

HAJDUK SPLIT - FCSB // FOTO 2 detalii de la meciul cu peripeții al lui FCSB în Europa League: fani fabuloși și noul antrenor al roș-albaștrilor :)

FOTO: Captură @Pro TV

Articol de — Eduard Apostol Joi, 09 August

HAJDUK SPLIT - FCSB // Fanii croați au pregătit o coregrafie specială pentru meciul cu FCSB din turul III preliminar al Europa LeagueTorcida Split este recunoscută drept cea mai spectaculoasă galerie din Croația și nu a dezamăgit nici în duelul cu vicecampioana României. Peluza a fost plină și a creat o coregrafie specială, cu chipul Fecioarei Maria și cu mesajul "Fidelissima Advocata Croatiae" (cea mai devotată avocată a Croației).

Poporul croat a slăvit mereu Sfânta Maria Binecuvântata și s-au rugat pentru ajutorul ei. Croații cred în intervenția ei divină și o onorează în semn de recunoștință ca Regină a Croației. Sfânta Maria a fost invocată în istoria țării ca Fidelissima Advocata Croatiae (cea mai devotată avocată a Croației). 

Gafa televizunii

Televiziunea care se ocupă de producția și transmisia în direct a partidei nu a fost la nivelul Torcidei Split în primele minute ale transmisiunii. În momentul prezentării antrenorului celor de la FCSB, Nicolae Dică, au prezentat imagini cu managerul formației, Mihai Stoica.

Comentarii (5 ) Adaugă comentariu

liviuemil  •  10 August 2018, 00:42

HAM , ham , la cotet nasparliilor !!!!!

conasu_boeru  •  09 August 2018, 23:57

Postat de mosvasile pe 09 August 2018, 22:43

Croatii s-au informat!Nu a fost deloc o gafa,pentru ca adevaratul antrenor e chiar acel individ,"omul"de incredere al lui Becali,care iese in fata numai la succese, iar la insuccese... il impinge in fata pe Dica!

O să vedem asta după retur !!!

martinpen  •  09 August 2018, 23:52

Poate ne arata gsp foaia de joc de la partida, sa vedem pe ce pozitie e incadrat mm ca sa stea pe banca la meci de Uefa... Cu totii stim ca pe banca la Uefa au locurile bine stabilite.

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase