INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRNAVA - STEAUA 0-3

Haos de provincie » Stadionul lui Spartak a fost plin şi animat de o atmosferă de derby al unor echipe mici

Coregrafia peluzei Nord a suporterilor lui Spartak Trnava +4   FOTO
Coregrafia peluzei Nord a suporterilor lui Spartak Trnava

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 august 2012 22:22

Steliştii fuseseră deja preveniţi că Spartak are fani adevăraţi şi că vor da peste o atmosferă dificilă pentru ei. Slovacii chiar s-au comportat ca o supergalerie, dar în stilul lor, unul în concordanţă cu arena veche, cam de Liga a doua românească.

Ultraşii roş-negrilor, autodeclaraţi "cei mai tari din Slovacia", au arătat ca peluza lui UTA la un derby cu Poli Timişoara, aprinşi, dar cam încurcaţi că stadionul lor nu se prea potriveşte cu un meci foarte tare.

În locul lui Gabi Safta, crainicul-animator din Ghencea, la Trnava există un trompetist! Un Andre Rieu cu trompetă în locul viorii şi pe "Antona Malatiskeho", nu pe Amsterdam Arena. El a cîntat imnul lui Spartak acompaniat de toţi spectatorii, oameni care acoperiseră şi locurile de pe scaune, şi spaţiile dintre ele, şi pe scări, şi sprijiniţi de garduri.

Chipciu şi Rusescu puteau vedea 50 de români într-un mic sector de tribună, steliştii veniţi să-i susţină. Jucătorii doar i-au văzut acolo, de auzit, românii nu aveau cum să se audă între aproape 20.000 de slovaci agitaţi şi gălăgioşi.

Ogăraru vine la Radio GSP!
Un fost jucător al Stelei, George Ogăraru vine astăzi, de la ora 13:00, la Radio GSP Live, emisiune transmisă în direct atît pe GSP TV, cît şi la Radio GSP. Ogăraru va analiza prestaţia Stelei din meciul de la Trnava. În plus, acesta va aduce ultimele noutăţi în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Mihăiţă Neşu. Cei care doresc să-i adreseze întrebări fostului stelist o pot face la numărul de telefon 021.406.65.05 sau pe id-ul de mess radiogspro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close