INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSAR

Hapoel Beer Sheva, salvată de un puști de 20 de ani înaintea meciului cu FCSB. Antrenorul a izbucnit: "Trebuie să ne trezim!"

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 22:43

Hapoel Beer Sheva, viitoarea adversară a FCSB-ului din Europa League, a câștigat ultima repetiție înaintea meciului cu echipa roș-albastră de joi, învingând-o în deplasare pe Hapoel Ra'anana, scor 3-1. 

Toate golurile partidei au venit în repriza secundă. Beer Sheva a fost condusă cu 0-1, dar a revenit grație golurilor lui Cuenca, Khalaila și Ogu.

Chiar dacă a câștigat, Hapoel a avut o prestație modestă, fiind salvată de noroc și de execuția puștiului de 20 de ani Amir Khalaila, cel care a marcat golul de 2-1. 

Pentru Beer Sheva a marcat și Cuenca, fostul jucător al Barcelonei, ajuns în această vară în Israel. 

După șase etape, Hapoel Beer Sheva se află pe locul 4, cu 11 puncte și un meci mai puțin. 

Antrenorul echipei, Barak Bakhar, și-a criticat dur jucătorii: "Adversara merita victoria, trebuie să ne trezim! Nu trebuie să considerăm că dacă suntem campioni putem câștiga dinainte meciurile. Am jucat foarte slab!", a declarat acesta. 

"Sunt fericit că am marcat la debut și sper să o fac și în următoarele meciuri. Ne așteaptă un duel greu, joi, cu FCSB, pe care sperăm să-l câștigăm", a declarat și spaniolul Cuenca. 

  • Hapoel Beer Sheva - FCSB se joacă joi, de la ora 20:00. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Telekom Sport și Pro TV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
randoom_._
randoom_._  •  14 Octombrie 2017, 23:18

trebuie sa fie Steaua foarte atenta la meciul asta. cu o victorie ne-am calificat,treaba este ca daca pierdem s-a complicat toata grupa rau de tot, 3 echipe cu 6 puncte dupa 3 etape. un egal ar fi cel mai bine,daca Steaua scoate 2 egaluri cu beer sehva,este calificata 99% in primavara europeana. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează