INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPARTA PRAGA - FC VASLUI 1-0 (ÎN TUR 0-2)

Hizo: "Avem ce învăţa din această experienţă europeană"

Viorel Hizo (în dreapta)
Viorel Hizo (în dreapta)

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 17:40

Antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo, a vorbit despre tragerea la sorţi  a grupelor Europa League, acolo unde echipa moldavă a picat în grupă cu Sporting Lisabona, Lazio Roma şi FC Zurich.

"E bine că am picat aşa, avem ce învăţa din această experienţă europeană. Este o grupă puternică, cu echipe puternice. Ăsta ne e norocul la tragerea la sorţi. Ca să ajungi să fii cap de serie trebuie să ai o activitate îndelungată în cupele europene. Vasluiul s-a înfiinţat abia acum nouă ani.

Există încă o problemă legată de transferuri la noi. Dacă UEFA ia în calcul data de 31 august, cînd se încheie transferurile internaţionale, sau 5 septembrie, cînd se încheie transferurile în România. Dacă UEFA acceptă data transferuilor din România, sîntem avantajaţi, dacă nu, jucăm cu lotul pe care îl avem şi facem transferuri doar pentru campionat.

Dacă nu aş crede în calificare, nu ne-am mai prezenta la meciuri. CFR Cluj ce era la ora jocului cu Roma sau a celui cu Chelsea? Nu era nimic. Am jucat cu Ceahlăul cu Juventus şi am reuşit două rezultate de egalitate. Probabil Lazio este echipa cea mai bună, campionatul Italiei este peste cel al Portugaliei.

Cred că Steaua are cea mai uşoară grupă, dar şi Rapidul a nimerit bine", a spus Viorel Hizo la televiziunea sportro.

Playtech: Anamaria Prodan, lovitură fatală pentru Laurenţiu Reghecampf. L-a ţintit unde îl doare mai tare, apoi a plecat din ţară


Comentarii (4)
demolator74
demolator74  •  26 August 2011, 21:49

://marketglory.com/register/demolator74

infos
infos  •  26 August 2011, 21:29

Corect spus domnule Hizo, nu avem nimic de pierdut...! Abea astept meciurile...

manoliudumitruflorin
manoliudumitruflorin  •  26 August 2011, 19:09

Cel mai nou joc in care poti schimba moneda virtuala in bani reali marketglory.com/register/BillGates Cel mai nou joc in care poti schimba moneda virtuala in bani reali marketglory.com/register/BillGates Cel mai nou joc in care poti schimba moneda virtuala in bani reali marketglory.com/register/BillGates

Vezi toate comentariile (4)
Comentează