INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - LIVERPOOL 1-1

Hodgson, antrenorul lui Liverpool: "Sînt mulţumit de rezultat, Steaua se poate califica la Napoli"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2010 00:00

Antrenorul lui Liverpool, Roy Hodgson, a spus la conferinţa de presă că este mulţumit cu acest rezultat.

 

"Sînt mulţumit că am avut jucători care nu prea au jucat în acest sezon şi au făcut faţă unui joc cum este cel am Stelei. Este o realizare că am reuşit să dau şi altora o şansă să joc şi au făcut-o bine pentru că rezultatul aceste ne califică de pe prima poziţie.

Steaua a jucat bine în această seară, ne-au creat multe probleme pe banda noastră stîngă. Au fost periculoşi cu acele centrări în careu şi sînt fericit că am obţinut un rezultat bun. Cred că Steaua poate obţine calificare, iar dacă vor reuşi să scoată un egal la Napoli, merită să meargă mai departe", a spus Hodgson la conferinţa de presă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
adrian-aguero
adrian-aguero  •  03 Decembrie 2010, 02:49

''valoarea individuala a echipei'' lol il cheama babel. Steaua a atacat,a dominat se poate spune ,este pozitiv insa prea devreme pt concluzii. Trebuie repetata daruirea si cursivitatea ritmului de astazi in partida cu napoli. Va fi un meci diferit pt ca adversarul va avea o abordarea complet diferita;l'pool s-a aparat cu 2 linii in spatele mingii,ar trebui si ceva mai multa criativitate,doar atacuri pe banda stanga e putin,anghelov titular mi se pare mai bine pt a crea pericol si prin centr

christ_di78
christ_di78  •  03 Decembrie 2010, 00:23

nu am vazut meciul,asa ca nu stiu daca un punct e mult sau putin.e bine insa ca steaua are o sansa destul de mare de a se califica. un egal la napoli nu e imposibil bravo steaua

greg320
greg320  •  03 Decembrie 2010, 00:06

am si eu o intrebare: ati fost beti cand ati scris acest articol?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează