INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HONVED - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-0

HONVED - CRAIOVA 0-0 // FOTO Imagini dure în Ungaria: Nicușor Bancu, plin de sânge, a fost cusut chiar pe teren

FOTO: Captură M4 Sport // Bancu, plin de sânge în meciul cu Honved +1   FOTO
FOTO: Captură M4 Sport // Bancu, plin de sânge în meciul cu Honved

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iulie 2019 20:36

HONVED - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-0 // Nicușor Bancu (26 de ani) le-a dat emoții uriașe oltenilor în prima repriză a partidei din turul II preliminar al Europa League.

Vezi AICI desfășurarea partidei.

În minutul 27, Bancu a sărit la cap cu David N'Gog (30 de ani), fostul atacant al lui Liverpool, și s-a prăbușit pe teren, plin de sânge.

Francezul l-a lovit cu capul pe jucătorul Craiovei, care și-a spart arcada, și meciul a fost întrerupt câteva minute până când Bancu a fost cusut de către medicul Claudiu Stamatescu, chiar pe teren.

După aproximativ șase minute, Bancu s-a ridicat și a solicitat să reintre pe teren. Fotbalistul Craiovei a ales să continue partida, deși Corneliu Papură îl scosese pe Mihai Roman II la încălzire.

VEZI ȘI:

Gent - Viitorul se vede până la urmă TV! Au cumpărat drepturile în ultimul moment

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Vești PROASTE despre Simona Halep. Ce se întâmplă oare cu sportiva noastră?


Comentarii (4)
dansy
dansy  •  26 Iulie 2019, 09:01

Arbitrul scotian a tras pe fata cu Honved.Le-a permis acestora un joc foarte dur,iar lui Roman i-a dat galben aiurea.Oricum ungurii sunt rudimentari si sper sa-i batem la Craiova. Ca de obicei pentru Digi TV si GSP Universitatea nu conteaza.

j0k3r
j0k3r  •  26 Iulie 2019, 08:39
Postat de fairplayromania pe 26 Iulie 2019, 04:41

Dacă era Tănase..... ce diferenţă de caracter!!!! Iar presa cît poate fii de ridicolă.... Totul e ok ptr gsp ! Dacă era fcsbfc erau 50 de articole si 10 plîngeri făcute la uefa...

ungurul a sarit sa loveasca, mingea a fost un obiectiv secundar. aici se dicta rosu direct daca era un arbitru mai normal la cap. plus multe alte faze. gsp doarme, e sedat..jenant site

fairplayromania
fairplayromania  •  26 Iulie 2019, 04:41

Dacă era Tănase..... ce diferenţă de caracter!!!! Iar presa cît poate fii de ridicolă.... Totul e ok ptr gsp ! Dacă era fcsbfc erau 50 de articole si 10 plîngeri făcute la uefa...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează