INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  POLI TIMIŞOARA - DINAMO ZAGREB 0-3

Iancu: "I-am cerut lui Sabău şi echipei să nu mă mai umilească" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2009 00:00

Patronul lui Poli Timişoara, Marian Iancu, a declarat că nu a trecut peste înfrângerea din partida cu Dinamo Zagreb, scor 0-3, şi a avut o discuţie în acest sens cu antrenorul şi jucătorii în care le-a explicat că nu mai vrea să fie "umilit".

"Nu se pune problema demiterii lui Ioan Ovidiu Sabău, nu e vorba de aşa ceva. Am avut o discuţie atât cu el, cât şi cu jucătorii şi le-am cerut să nu mă mai umilească. Sunt în aşa fel construit încât nu pot să suport acest lucru. Le-am spus că pot să piardă cu echipe nou-promovate, să facă egal, dar să nu fiu umilit, pentru că atunci devin recalcitrant", a spus Iancu.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
 •  08 Octombrie 2009, 13:52

Iar vad o serie de frustrati pe care ii doare succesul Timisoarei...Va inteleg... Pentru "iubitor de fotbal": esti jalnic de penibil!!!:)):)):)) Si nu uitati ca fara Iancu, asa cum e el, Timisoara nu era in fruntea clasamentului si in Europa League!

 •  03 Octombrie 2009, 18:34

Jalnica echipa, jalnici spectatori. Le joaca echipa in Europa cu formatii de traditie in fotbalul european si ei stau ca puturosii acasa. E bine va se bucura de simpatia arbitrilor si traiesc cu iluzia ce au o super echipa. Penibilitate maxima.

 •  03 Octombrie 2009, 13:16

Subscriu la ce a zis "mihai". Inreresant. "Iancu a fost umilit", asta e problema cea mai mare pe care o are Poli acuma. Maturizeaza-te Domnu Iancu.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează