INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  „16-IMI”, RETUR / BRAGA - RANGERS 0-1 (ÎN TUR 2-3)

Ianis Hagi a impresionat o legendă a lui Rangers: „Pasa sezonului! Tehnic, e extrem de dotat”

Articol de - Publicat joi, 27 februarie 2020 10:18

Ally McCoist, fost mare atacant al lui Rangers, acum analist la BT Sport, crede că „Hagi vede tot ce se întâmplă în jurul lui pe teren”.

Rangers, în "optimile" Europa League, o premieră după nouă ani, datorită lui Ianis Hagi. Trei goluri din patru influențate decisiv cu Braga, două reușite la 3-2 în tur și un assist la 1-0 în Portugalia.

„L-am certat puțin în prima repriză” 

Ally McCoist, unul dintre marii fotbaliști ai albaștrilor, a descris execuția sa de miercuri seară drept „una dintre pasele sezonului”. Analist la BT Sport, a spus în direct: „Vreau să vorbesc despre viziunea și tehnica lui Hagi. L-am certat puțin în prima repriză pentru lipsa de viteză și pentru că nu eliberează mingea mai repede, dar ceea ce a făcut la gol a fost ceva special. Băiatul vede tot ce se întâmplă în jurul lui pe teren. Știe unde e Kent, știe că, în acel moment, Kent vine din spate. Aceasta a fost una dintre pasele sezonului”.

7a fost nota lui Ianis Hagi în Daily Record și The Scottish Sun pentru meciul de miercuri

„Rolul de număr 10 i s-ar potrivi mai bine”

McCoist i-a zis moderatorului: „Tehnic, e extrem de dotat. E atât de talentat încât nici tu, nici eu nu aveam habar cu ce picior va bate penalty-ul”. Fostul atacant al echipei din Glasgow crede însă că „rolul de număr 10 i s-ar potrivi mai bine. Așa cum a jucat în spatele vârfului în primul meci cu Braga”.

„O pasă în orb, din instinct. Sublim”

Pentru The Scottish Sun, „a fost o pasă din instinct, în orb, pe spațiu liber. Sublim”. Iar L'Équipe a scris că „MVP-ul dublei confruntări a fost Ianis Hagi. După două goluri în urmă cu o săptămână, a fost esențial și la Braga. Strălucitor în joc, a ratat un penalty, dar a găsit deschiderea magnifică la golul victoriei”.

„Ce pasă! Hagi știe tot ce se întâmplă pe teren. Nimeni altcineva de la Rangers sau de pe stadion nu știa ce va face el. L-a simțit pe Kent”- Ally McCoist, fost jucător Rangers

„Eroul din tur n-a fost afectat de ratarea penalty-ului și a reușit o minge strălucitoare la golul lui Kent”- Daily Record, cotidian scoțian

„Excelentă viziune asupra jocului, care l-a ajutat să descopere spațiul liber, plus calitatea tehnică de a primi și elibera mingea cu rapiditate” - Fan Rangers, pe Twitter

26 de cluburi și-au trimis spionii: „Hagi a atras atenția cu siguranță”

The Scottish Sun a dezvăluit că nu mai puțin de 26 de cluburi europene și-au trimis spionii la meciul de la Braga. Printre ele, AC Milan, Manchester United, Chelsea, Dortmund, AS Roma, Sevilla și Valencia. „Cu siguranță, Ianis Hagi a atras atenția”, a scris cotidianul britanic. 

IANIS LA RETURUL CU BRAGA

  • 74% acuratețe a paselor
  • 34 de atingeri
  • 19 pase
  • 14 pase complete
  • 2 șuturi
  • 2 pase cheie
  • 2 tacklinguri
  • 1 assist
  • 1 penalty ratat

Citește și:

Reacția lui Gică Hagi după penalty-ul ratat de Ianis » Ilie Dumitrescu: „Mi-a dat mesaj”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
maccsero
maccsero  •  27 Februarie 2020, 20:15

Ce jucător a pierdut Genk!

klauz
klauz  •  27 Februarie 2020, 17:40
Postat de yonkers pe 27 Februarie 2020, 14:24

Celelalte doua pase date la impiedicatii de la Rangers au fost tot in orb? De doua ori a dat pase perfecte catre atacantul scotienilor dar acesta a ratat. Ianis are o clasa peste toti jucatorii de la Rangers dar inca nu are forta si nici viteza. Sustin in continuare ca echipa Rangers este beneficiara tacticii stralucite a lui Gerard. Fara el echipa nu prinde nici locul 2 in campionat. Bravo Ianis! Succes pe mai departe!

Taica, daca la 21 de ani nu ai forta si nici viteza, nu o sa ai niciodata nici una nici alta. Tu poti sa te minti ca nu e asa, poti chiar sa incerci sa mergi la sala. Dar degeaba, si la tine, si la bebeul ibroxului... In rest, de acord cu tine, ii urez baietelului ianix acelasi "succes" ca pana acum...

1181489102022068
Oana Stanciu  •  27 Februarie 2020, 15:36

Cred că nimeni nu poate aduna și face o radiografie a rateurilor de la 11 m. Au ratat nume mari: Messi, Ronaldo, Hagi senioe, Constantin al nostru la jocurile olimpice et. Numai că una este să ratezi că greșești și alta e să ratezi că vrei! A se cita în acest sens „dl” Mutu, care după ce face cadou Italiei calificarea în detrimentul nostru ( el juca în Italia), este răsplătit cu aducerea lângă Buffon, adică este transferat imediat la Juventus. Bătător la ochi, nu? Pentru cine vrea să vadă.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează